Inlägg från: Anonym (a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (a)

    Förälskad i en annan?

    "Sex är inte viktigt"? tillåt mig småle. Du säger att det var precis när ni kysstes som allt brakade löst = kåthetskänslor.  Det var spänning, det förbjudna osv. Förvirrande ja men påstå inte att det inte hade med sexet att göra.

    Nu ska du ta det jäkligt lugnt, fundera över alla konsekvenser. 
    Eftersom ni känner varann allesammans kommer det inte dröja länge förrän era parters vet så jag föreslår att du berättar vad som hänt pronto! 

    Erkänner du själv kanske du och din fru kan hantera det här på ett bättre sätt än om hon får höra rykten via nån granne. Det kommer märkas på dig eller den andra kvinnan att nåt hänt, ni kanske är extra glada och uppspelta osv. Man tror inte det märks men det gör det på de allra flesta. Om ni umgås alla 4 kommer det märkas att ni två har en annan "ton" mellan varandra än ni hade innan detta hände, ni kanske står lite närmare varandra när ni pratar osv.

    Sen måste du veta vad du ska säga till din fru: vill du skiljas, bryta upp? Satsa på den andra (vad vill hon, vet du ens det?) Att man säger man är kära i varandra är en sak, att sen faktiskt genomföra skilsmässor är inte lika självklart för alla. Man kanske trots allt har det väldigt bra med sin gamla partner? 

Svar på tråden Förälskad i en annan?