Inlägg från: Birgitta02 |Visa alla inlägg
  • Birgitta02

    Pojkvän vill lämna nyfödd dotter på familjehem

    Du ska inte välja bort ditt barn! Men troligen får du välja bort din kille. Men det finns faktiskt en chans att även han blir förälskad i sin dotter när det väl är fött. Så fram till förlossningen ska du inte ta några som helst beslut. Och om du ändå tar ett, för dig negativt, beslut så är det inte skrivet i sten. Du kan ångra dig när barnet är fött.

    Jag hade aldrig i livet valt min pojkvän före mitt lilla barn. Aldrig. Och jag tror inte du kommer göra det heller. Den otroliga känslan när man ser sitt barn första gången går före allt. Det är en fantastisk känsla.

    Du ska behålla ditt barn. Sen får väl killen hänga på. Eller inte. Det bestämmer han själv. Men han kommer, vare sig han vill eller inte, ha ett biologiskt barn som han måste förhålla sig till.

    Hoppas du kommer fram till ett beslut du kan leva med och att du mår bra av det.
    Kram!

  • Birgitta02

    Vid en abort så är det många som varje år tänker på sitt aborterade barn. Nu skulle han/hon fyllt 5 år, 6 år, 10 år, 15 år osv osv. Hur tror du att du kommer känna när du vet att ditt barn finns nånstans? Och du inte ens vet att barnet har det bra?

    Behåll barnet. Vill inte killen vara med så är det hans problem. Och HUR är han funtad som kan tänka sig att lämna bort ditt (och sitt eget!) barn :(

Svar på tråden Pojkvän vill lämna nyfödd dotter på familjehem