Inlägg från: Anonym (Yes Alright) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Yes Alright)

    Ni som lever i familj

    Ni som lever i familjeförhållande med barn är det så bra som det är alla säger.
    Känner ni aldrig från att vara fri från förpliktelser eller är allting alltid roligt, kan ni gör som ni själva vill eller önskar ni ibland något annat med livet.

    Bara nyfiken är det en utopi att leva i familj som alla drömmer om eller finns det några nackdelar som ni ibland drömmer om?

  • Svar på tråden Ni som lever i familj
  • Anonym (Yes Alright)

    För övrigt är det något som lätt missas i den generella bilden som man har, verkar ju rätt trevligt med det sociala men man kanske blir trött på att alltid ha människor om kring sig också?

  • Anonym (Yes Alright)

    Kan tänka mig det är skitkul om man hittat sin livsfriende helt ofattbart att så många hittar det så direkt snabbt.

  • Anonym (Yes Alright)

    Ja så var min uppfattning också att det fanns sådana sidor av det hela, intressant att ingen vill skriva sällan man hör de flesta säger bara att det är så fantastiskt och att allt är så bra.

  • Anonym (Yes Alright)
    Anonym (Greta) skrev 2017-03-25 21:24:46 följande:

    Alla förhållanden -barn eller inte - har sina baksidor, det har även singellivet vilket inte får glömmas.

    Allt blir vad man gör det till i livet och allt är inte kul jämt även om du har drömpartnern, drömjobbet eller självvalda singellivet. Vissa dagar kräks man på skiten och vill sälja man och barn på blocket och nästa dag älskar man dom till döds...

    Jag är gift och har barn och har mycket fritid och möjligheter till eget liv. Lever ett tokspännande liv och har inga större problem att kombinera familj och eget liv.


    Bra svar.
Svar på tråden Ni som lever i familj