• Anonym (Anony­m)
    Äldre 27 Mar 18:58
    45940 visningar
    217 svar
    217
    45940

    Gift vid första ögonkastet

    kaktuslime skrev 2017-03-27 17:57:15 följande:

    Jag ser den. Inte för att jag egentligen är jätteintresserad, utan ser det mer som en rolig grej.

    Hoppas att experterna lyckats bättre i år. Men man vet ju aldrig...


    Jag tycker att Sofia och Magnus är så söta tillsammans. De verkar vara på samma våglängd på tror och hoppas på dem.

    Den andre mannen Michael verkar vara så stel. Jag drog fram skämskudden när han tog fram högerhanden för att hälsa när de träffades första gången. Så jag tror tyvärr inte på dem och förstår inte hur experterna tänkte där. Jag tycker Michael påminner om Andreas som var med ifjol. Jag skulle aldrig bli intresserad av någon av dem och det är jag nog inte ensam om att tycka.

    Det äldre paret känns sådär. Jag skulle inte valt så stor åldersskillnad.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 28 Mar 10:29
    #4
    Anonym (Bea) skrev 2017-03-27 19:06:58 följande:

    Har inte sett det men av vad jag hört så verkar experterna inte vara så speciellt duktiga på att para ihop folk. Vadå expert``?


    Någon är väl psykolog iaf. Någon annan präst varför det nu skulle göra en expert på relationer kan man fråga. En är sexolog. Den fjärde tror jag bara är självutnämnd expert faktiskt.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 11 Apr 16:00
    #7
    Anonym (Za) skrev 2017-04-11 09:27:52 följande:

    Den blonda och norrlänningen med blå ögon; såg ut som perfect match först tills det visade sig att hon har någon anknytningsstörning som gör att hon stöter bort alla som är vänliga och trygga. Han fattar inte hur snygg och trevlig han är. Han ska vara som han är och inte ändra nånting men bara tycka att han är värd respons för att fortsätta ge.


    Louise har ingen anknytningsstörning utan är bara som vilken tjej som helst. De säger att de vill ha en snäll kille men när denna snälle kille väl presenteras är de helt ointresserade. Likt de flesta andra kvinnor vill Louise ha en framåt, initiativrik och humoristisk man med hög social status.

    Enda möjligheten att klara sig som snäll kille är genom att antingen vara extremt snygg eller rik. Mikael är inte något av detta.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 11 Apr 16:23
    #9
    Anonym (Za) skrev 2017-04-11 16:06:13 följande:

    Snäll är ett så fjantigt begrepp. Jag har alltid varit attraherad av snälla killar. Hur fan får du det till att snälla människor måste ha dålig humor och låg karisma? Eller att humor och karisma betyder att man är ond?

    Suck. Det där är något fula/tråkiga killar skyller på.

    Om det är något som är attraktivt så är det ett gott hjärta men både män och kvinnor attraheras av att den andra har ett självförtroende och kan sätta gränser.

    Man är inte för snäll om man inte har några krav och låter sig trampas på, man är dum mot sig själv och signalerar att man är värdelös.


    Du borde veta vad som avses med en snäll kille. Mikael är denna snälle man personifierad.

    Nej, det går inte att vara rolig om du är riktigt snäll eftersom bra humor är på gränsen. Det rimmar helt enkelt illa med att inte göra en fluga förnär. Tar du plats och skämtar så kommer för eller senare någon att bli sårad.

    Säg inte att ni vill ha snälla killar när ni inte vill ha det. Louise får skylla sig själv. Hon fick det hon bad om.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 11 Apr 16:34
    #10
    Anonym (Za) skrev 2017-04-11 09:27:52 följande:

    Den blonda och norrlänningen med blå ögon; såg ut som perfect match först


    Denna mening avslöjar dig.

    Nej, det var aldrig något perfect match, snarare tvärtom. Har man kunskap i ämnet räcker det med några sekunder med Mikael för att inse att han är fullständigt ointressant för gemene tjej.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 11 Apr 20:41
    #12
    +1
    Anonym (Bea) skrev 2017-04-11 20:20:35 följande:

    Avslöjar vad?


    Det avslöjar att hon inte analyserar rationellt baserat på fakta, utan känslomässigt efter förhoppningar.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 12 Apr 11:29
    #18
    Anonym (Za) skrev 2017-04-12 08:17:37 följande:

    Konstigt. Jag är tillsammans med en man som är ännu snällare än Mikael. Han får mig också skratta varje dag (och jag honom) Pappa brukar påpeka att han är så glad att vi hittat varandra, att det är härligt att se ett par skratta så mycket ihop och vara så gulliga mot varandra.

    Jättekonstig inställning du har. Humor är jätteviktigt för mig men har aldrig tyckt att elaka människor är roliga. Det är inte som att jag skrattar åt Katrin Zytomierska och Magnus Betnér. Tycker synd om dig som tror att du måste välja mellan människor som antingen är humor- eller hjärtlösa :/


    Din person är irrelevant i sammanhanget. Det finns forskning. Och den bekräftar att de snälla pojkarna inte får kyssa de vackra flickorna.

    Vi har nu även i programserien sett gång efter annan hur de snälla pojkarna ratats. Först var det Bert, sedan var det Pär och Andreas och i årets upplaga är det Mikael.

    De män i serien som vågat ta plats och även visat osympatiska drag har däremot relativt lätt fått sina kvinnor på kroken. Se exempelvis Edvin och Mathias. Inte överraskande går det även betydligt bättre för Mats och Magnus än Mikael.

    De kvinnor som nekar till kvinnors generella ointresse för snälla män och att kvinnorna faller för män som visar narcissistiska drag blundar helt enkelt för verkligheten och forskningsläget.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 12 Apr 11:42
    #19
    Anonym (Za) skrev 2017-04-12 08:22:11 följande:

    1) Louises kompis tyckte att han var attraktiv.

    2) Vad har du för erfarenhet som gör dig till en så överlägsen expert?


    1) Det är det som är den snälle mannens stora dilemma. Väninnor och familj tycker att de är passande men kvinnorna själva vill inte ha dem. Även Ellens, Ninas och Ewas närmaste var nöjda med Bert, Andreas och Pär. Som väntat var dock kvinnorna själva ointresserade av deras snälla män de blivit tilldelade.

    2) Jag är uppdaterad och läser forskning på området. Det kan du omöjligt göra med tanke på att det mesta du skriver strider mot vedertagen fakta på området.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 12 Apr 11:52
    #20
    Anonym (Za) skrev 2017-04-12 08:23:45 följande:

    ...du är bara jävligt dryg och otrevlig. Har du lika stor framgång hos tjejerna som killarna i programmet?


    Att jag inte har några problem att vara dryg och otrevlig är en anledning till att jag alltid haft lätt att få kvinnor. Jag är gift med en vacker kvinna och har även tre barn.

    Du tror att du göra dessa mesiga killar en tjänst genom att hitta på att de är attraktiva. Att allt kommer lösa sig. Bara de väntar så kommer drömkvinnan. Du förstör för dem med dessa dorekt vilseledande råd.

    Det de snälla männen behöver göra för att få det de drömmer om (fru och barn) är att utveckla sin personlighet och bli mindre rädda och mer utåtriktade.
  • Anonym (Anony­m)
    Äldre 12 Apr 14:11
    #24
    Anonym (Za) skrev 2017-04-12 12:30:04 följande:

    . Vidare att man källhänvisar till en källa som tål kritisl granskning (inte en blogg, tvivelaktig hemsida eller typ en enda studie.) Det finns massa olika studier med motsatta resultat,


    Du idiotförklarar dig själv när du menar att man måste ange källa för påståenden men sedan gör du inte det själv.

    Viss fakta är så vedertagen att källa är överflödig. Du är helt enkelt okunnig. Bilda dig och återkom.
Svar på tråden Gift vid första ögonkastet