• Äldre 5 Apr 19:12
    4249 visningar
    10 svar
    10
    4249

    Mamma blir arg varje gång jag frågar något

    Hej. Jag är en tjej på 13 år som igentligen inte ska vara här men jag har ingen annanstans att vända mig till vad jag vet..

    Min mamma har väldigt svårt med sin ekonomi och vi har bara mitt barnbidrag att leva på eftersom resten gär till räkningar osv.. Jag har inte köpt kläder på kanske 4 månader men igår så köpte jag 1 par skor och 1 tröja och då verka hon vara nöjd över det. Men idag när ja fråga om vi kunde äta kebab eller något så tog det hus i h**** och hon blev skit arg på mig när jag kom hem. Hon står o skriker på mig att hon snart inte orkar snart och om ja är så "elak" hela tiden och "trycker" ner henne så kommer hon dö snart.. Jag har inte ens sagt något till hne förutom att jag fråga en sak. Jag vet att vi har dåligt med pengar men jag har haft 4 prov idag och jätte jobbigt i skolan så man vill väll unna sig till ngt... jag låter säkert jätte konstig men jag vet inte vad jag ska göra längre eftersom mamma hotar med att hon kommer dö och skriker på mig för saker jag inte ens gjort. Hon säger att jag tvinga henne köpa mina kläder och tvingar henneköpa mat. Jag FRÅGA och hon blev jätte arg.. varje gång mamma blir arg på mig vet jag aldrig vad jag ska göra eller säga som gör att hon förstår mig..

    Jag låter säkert töntig som gråter över detta men jag mår verkligen inte bra av detta för jag hatar döden jag hatar bli kallad saker jag inte ens är..

Svar på tråden Mamma blir arg varje gång jag frågar något