Inlägg från: Höstaster |Visa alla inlägg
  • Höstaster
    tessilina skrev 2017-04-27 21:00:30 följande:

    Såg längre ner i tråden att det var två till Sjukgymnaster som ansökt och fått beviljat. Några inputs från er? Om någon skulle vilja PMa sin ansökan till mig för inspiration så skulle det såklart mottas med öppna armar :)


    Jag har pm:at dig
  • Höstaster
    tessilina skrev 2017-05-02 20:01:05 följande:

    Andemeningen var: Tack så mycket för era inputs! :)

    Jag jobbar inom företagshälsovård, så både patientbehandling (mycket manuell behandling som ofta kan bli tung) och arbetsplatsbesök. Måste ju kunna vistas på alla möjliga olika arbetsplatser, så som industrier och att kunna klättra på stegar/traktorer osv. Får se vad jag knåpar ihop för något och om det godkänns eller nekas :)


    Håller tummarna! Tror dock oftast att sjukgymnaster får beviljat faktiskt, det känns som att de går lite på yrke och inte bara på arbetsuppgifter faktiskt.
  • Höstaster
    vipsan skrev 2017-05-03 12:07:50 följande:

    När jag skulle söka under första graviditeten och var i kontakt med en handläggare med nån fråga jag hade sa han faktiskt " Det är ingen idé att du skickar in din ansökan för sjukgymnaster får aldrig beviljat. Ni förväntas veta vad ni ska göra åt besvär som kan uppstå och kan därmed jobba tiden ut". Fick senare efter många om och men beviljat 75%.


    Låter ju helt sjukt! Jag har mer hört om sjukgymnaster som inte har några tunga patienter eller ens särskilt tunga arbetsuppgifter men som ändå fått beviljat. Därför kändes det nästan som att de ibland bara beviljar på yrke, men det har jag ju inga som helst bevis för utan bara en känsla.
Svar på tråden Ni som fått beviljad graviditetspenning..