• Anonym (Hklö)
    Äldre 25 May 21:00
    15409 visningar
    49 svar
    49
    15409

    Skulle inte kunna älska adoptivbarn/donatorbarn, bara jag?

    Anonym (Tomte) skrev 2017-05-25 18:10:15 följande:

    Blir arg så jag skakar när jag läser sån här rappakalja om blodsband och genetik. Det har väl ingen som helst betydelse?

    Hur kan TS älska sin partner? Enda sätter är väl att dom är släkt.

    Att känna och tycka såhär ärinte ok. Sök hjälp!


    Varför ska man söka hjälp?
  • Anonym (Hklö)
    Äldre 26 May 10:00
    #42
    fröken88 skrev 2017-05-26 08:40:11 följande:

    Jag förstår precis varför du reagerar så och min första reaktion (som adopterad) var: Hur kan den här människan tycka, tänka och känna så här?! Vilken förfärlig syn på kärlek den här människan har?!

    För det är ju just det det är - kärlek- i mitt fall mellan mig och mina föräldrar. Min mamma har inte varit gravid med mig, men hon och pappa är de som alltid har funnits där och älskat mig så som jag älskar dem. Den kärleken är så självklar.

    Det är mest andra människor som i sin trångsynthet inte begriper att kärleken är gränslös och villkorslös. Men det handlar väl om hur man har blivit uppfostrad - att vissa människor har en (i mina ögon) trångsynt syn på vad kärlek och familj är.


    Fast bara för att någon persnligen inte skulle kunna ta hand om och älska ett barn som inte var ens biologiska egna betyder ju inte att dina föräldrar älskar dig mindre. Det är väl bra om man inser det redan innan så man inte gör ett misstag.
Svar på tråden Skulle inte kunna älska adoptivbarn/donatorbarn, bara jag?