Inlägg från: Isabellisen |Visa alla inlägg
  • Isabellisen

    Planerar ni med kompisar eller träffas spontant?

    Hej!

    Jag är så trött på s.k. kompisar som inte kan planera utan att allt måste komma spontant när man ska träffas.

    Visst kan det vara kul att träffas spontant ibland men inte jämt. Det känns som att man inte är värd något utan är någon man kontaktar när och om det finns tid över istället för att vara en person man bokar in och kan prioritera.

    Min kompis har träffat en kille men tydligen vill han inte ha ett seriöst förhållande och han verkar ha svårt att planera. När jag frågar henne om hon kan ses t.ex. helgen som kommer så svarar hon bara att hon får se det då.

    Antagligen beror det på när killen har tid och eftersom hon inte vet det, han kan inte planera så planerar hon inget med mig. Jag antar att det är så men vet inte säkert.

    Jag vill planera om vi ska gå ut eller göra något den helgen i förväg, köpa mat, dricka, fundera på kläder eller veta om jag ska göra något med någon annan istället eller om jag ska ha hunden hos mig eller föräldrarna t. ex. Vi delar hund.

    Vad tänker ni om folk som aldrig kan planera in saker utan tar det dag för dag? Ringer samma dag som man vill ses t.ex. eller kvällen innan?

  • Svar på tråden Planerar ni med kompisar eller träffas spontant?
  • Isabellisen

    Ok! Ja, alla verkar känna väldigt olika med det där.

    För mig är spontant att bestämma samma dag och problemet är ju då att jag ofta redan planerat något med föräldrarna, åka till sommarstugan eller annat.

    Så då blir det ju ofta så att jag inte kan träffa de personer som bara är spontana.

    Det jag tycker med detta är ju att den här tjejen inte är ihop med denna s k kille egentligen. Han har sagt att han inte vill vara tillsammans med henne utan bara kompisar med benefits.

    Så hon ringer mig bara när det är problem och pratar i länge om dessa problem, t ex att han inte vill vara tillsammans. Sen försvinner hon och ringer igen om samma problem.

    Mina bekanta ringer mig och vill träffas när de har en lucka och problem att prata ut om. Jag blir som en psykolog men sen när det är bra med killen eller vad det nu är då försvinner de.

  • Isabellisen

    Ja, men om de verkligen var tillsammans så skulle det vara helt förståeligt. Men killen anser inte att de är tillsammans och jag tycker inte att han då verkligen inser hennes värde och när hon sen blir ledsen så ringer hon till mig. Så jag får all ledsamhet och inte det roliga.

Svar på tråden Planerar ni med kompisar eller träffas spontant?