• Anonym (Match­making­)
    Äldre 1 Jun 08:39
    8886 visningar
    29 svar
    29
    8886

    Singel för alltid?

    johanna1996 skrev 2017-05-30 11:47:57 följande:

    Hej! Jag är 21 år och singel och har aldrig haft någon partner. Jag har alltid velat ha det och träffat många killar genom åren men ingen har varit något för mig (har aktivt sökt pojkvän sen typ 12 års ålder). Är jag för kräsen? Kommer jag aldrig hitta någon?

    Jag ser normal ut enligt mig, men är bomb-snygg enligt vänner och flera killar. Mitt utseende borde alltså inte vara problemet. Jag är väldigt försiktig , lite blyg men framåt av mig. Läste naturvetenskap på gymnasiet så är hyfsat allmänbildad men ej "nördig" om man får kalla det så. Har jobb sedan 6 år tillbaka, bra inkomst, hästägare. Positiv tjej med ett gott ord om sig.

    Jag börjar bli orolig att jag aldrig kommer hitta någon. Jag har somsagt träffat killar genom åren och jag har dissat, sårat och tackat nej till killar av olika anledningar. Oftast för att de kommit till mig och sagt att de har känslor (de har gjort det jättefint, satt sig ner och pratat och allt har varit helt perfekt. Inom mig gråter jag för att det är så sött och fint) men jag har sagt nej för att det känns fel. Jag har inga känslor för dem. Är jag trasig på något sätt?

    Jag börjar känna lite stress för jag letar hus för att jag vill flytta hemifrån (lär ju inte ha nån partner att flytta ihop med). Jag suktar något otroligt efter att skaffa barn och älskar barn av hela mitt hjärta. Är äldst i en stor syskonskara och kärleken till mina småsyskon är oändlig. Jag känner att jag har för mycket kärlek inom mig och vill gärna dela den med någon kille.

    Någon som känner igen sig? Vad ska jag göra/inte göra? Hur har det gått för er?


    Här har du en kille med liknande problem. Ni kanske passar ihop?

    http://www.familjeliv.se/forum/thread/77715718-varfor-svarar-sa-fa-tjejer-pa-dejtingsidor
Svar på tråden Singel för alltid?