Inlägg från: Cambellah |Visa alla inlägg
  • Cambellah

    Hur lämna någon man älskar?

    Vad är det han har ljugit om? Vad för slags lögner? När träffade han denna kompis och hur?

    Givetvis måste man kunna ha kompisar från det motsatta könet, men jag förstår också om ens partner blir svartsjuk. Det gäller ju att inte begränsa sin partner men samtidigt så får det ju inte bli "för mycket", om man säger så. Hade blivit väldigt svartsjuk om min pojkvän hade varit så nära vän med en tjej att han köper henne presenter och allt. Jag förstår dig och jag förstår om du tror att det är något mellan dem.

    Kan ju faktiskt vara så att din man ser henne som en väldigt bra kompis även fast det verkar vara mer än så. Han kanske inte tänker på att detta beteende sårar dig.

    Hur som helst så bör du absolut prata med din man. Du ska inte behöva må dåligt över det här. Säg till honom som det är, att du känner dig som ett andrahandsval och att det känns som att det är något mellan dem. Be om ett ärligt svar från honom.

    Jag vet inte om du ska lämna eller stanna, men jag tycker definitivt att du ska prata med honom innan du gör något förhastat. Om han säger att han inte känner något för kvinnan, hur gör du då? Du måste ju antingen lita på det han säger eller lämna och gå vidare om du är säker på att han ljuger. Men tänk om han inte ljuger då?

    Jag tycker att han ska bevisa för dig att han talar sanning och att han älskar dig mest av allt. Som du beskriver det så hade jag nog inte orkat stanna kvar i denna relation jag heller, men det är mycket svårt att lämna en person man älskar. Speciellt om man inte vet ifall hen ljuger eller ej.

    Men som sagt, prata med honom. Uppdatera oss gärna!

Svar på tråden Hur lämna någon man älskar?