• Äldre 8 Jun 22:26
    4042 visningar
    12 svar
    12
    4042

    Hur kommer man över någon??

    Jag känner igen mig Så. Otroligt. Mycket. Och det är Skitsvårt..

    Men. Jag har haft ett par sådana här situationer, verkligen tyckt om personen och det har tagit flera år att komma över varje gång. MEN... Man. Kommer. Över.

    Dock är det nog smart som du gjort att ta bort alla kontaktmöjligheter som finns.

    Gick Sådär när jag skulle ta bort exets.. Inte kunnat numret innan, och precis innan jag raderade det så läste jag igenom det och sen kunde jag det utantill. F*n!

    Jag jobbar fortfarande på att glömma exet, och eftersom han vet precis vart han har mig så hör han av sig sådär efter några veckor om inte jag hört av mig först. Jättelätt att gå vidare då :/

    Vi klarar detta!!!!

  • Äldre 9 Jun 22:22
    #12
    Anonym (rävhatt) skrev 2017-06-08 22:41:00 följande:

    Bara att blocka numret.

    Psykning ska man aldrig ge efter för, har någon sagt nej till ditt hjärta så har han. Letar han efter nån som kan sy i knappar eller vattna blommorna när han är på Mallis eller vadå liksom?


    Hahahahaha!!! Ursäkta, men det var så jäkla roligt skrivet, och bästa exemplet någonsin, för jag kan verkligen inte sy :D

    Skämt åsido, jag förstår hur du menar. Jag väntar på de sista hundralapparna han är skyldig mig sen snart 1,5 år tillbaka (mr. Slowmotion), sen bör jag nog blocka honom.. Kan vara sått han har träffat nån nu, för han har inte hört av sig nått nämnvärt på senaste. Jag börjar faktiskt tröttna på honom, iallafall mestadels.. Ibland längtar jag ihjäl mig..
Svar på tråden Hur kommer man över någon??