• Äldre 10 Jun 22:10
    8016 visningar
    101 svar
    +1
    101
    8016

    SD fastkört?

    I Demoskops junimätning (telefonintervjuer) slog SD nytt rekord och i Sentios junimätning (webbaserad undersökning) så nådde de över 25 %, så SD har väl knappast kört fast.. Sagt det förr och säger det igen, SD kan mycket väl bli Sveriges största parti 2018 (de flesta vill väl fortsätta att leva i ett modernt, sekulariserat och jämställt Sverige som grundas på det svenska språket, svenska traditioner och normer/traditioner som vi känner dem). I opinionsundersökningar som baseras på telefonintervjuer så kan man lägga till minst 5 procentenheter. Personligen skulle jag aldrig uppge att jag röstar på SD om ett opinionsinstitut ringde upp mig, vem vet vilka som kan få tillgång till dessa register (tidningar som Aftonbladet och Expressen skulle mycket väl kunna läcka uppgifter som dessa vidare till Expo eller andra  "researchgrupper"). 

  • Äldre 11 Jun 07:24
    #16
    FDFMGA skrev 2017-06-11 01:24:01 följande:
    Jaha.

    Ja du är väl sverigedemokrat antar jag. Det är större möjlighet att en sköldpadda gör en rimlig samtidsanalys än en sverigedemokrat.

    För ett år sen här på Familjeliv så handlade var och varannan tråd på den politiska avdelningen om att SD skulle uppnå majoritet i valet 2018. Numer tycks den kommande majoriteten ha flyttats fram till 2022Skrattande

    Jag påstår inte att jag är säker på att SD kommer att nå ett sämre valresultat 2018 än 2014 - men det skulle inte förvåna mig om det blir så.

    Däremot räknar jag kallt med att naturlagarna gäller och att månen kommer att fortsätta att avlägsna sig från jorden ett par miljarder år till innan den så sakteliga börjar närma sig igen.

    För övrigt så tycker jag att din månliknelse haltar betänkligt. Upp som en sol ned som en pannkaka stämmer så mycket bättre på SD än på månenSolig
Svar på tråden SD fastkört?