• Anonym (Anna)
    Äldre 16 Jun 12:11
    18627 visningar
    46 svar
    46
    18627

    Komplikationer efter planerat kejsarsnitt?

    Jag fick en infektion i såret som sedan ledde till att jag utvecklade neuropatisk smärta. En brännande, huggande och svidande känsla som gör att jag nu, 10 månader efter snittet, fortfarande bara kan ha gravidbyxor. Det är väldigt jobbigt, eftersom det inte finns några mediciner som hjälper. Men denna komplikation är säkert ovanlig.

  • Anonym (Anna)
    Äldre 9 Jul 13:19
    #45
    LittleSunshine84 skrev 2017-06-18 23:26:04 följande:

    Måste få fråga, ni med nervsmärtor. Hur känns det och vartsitter smärtan?

    Jag fick akutsnitt för snart 7 månader sedan och det läkte bra utan komplikationer. Men jag har liksom ont i huden 5 cm nedanför och ovanför snittet. Det kan bränna och svida av att bara ha trosor på mig?


    Precis så började mina nervsmärtor, en brännande och svidande känsla  framför allt ovanför snittet. Tyvärr spred sig mina smärtor till långt ovanför naveln, hela höfterna samt ryggen. Ibland känner jag även en brännande/svidande på armar och ben samt händer och fötter, jag har fått sk allodyni. Det är dock ovanligt att det sprider sig på detta sätt, jag har haft extrem otur. Det svåraste är att alla kläder gör ont. Om du har mycket besvär finns det mediciner du kan prova. Jag testade först Lyrica och Gabapentin, men klarade inte av biverkningarna. Nu tar jag Saroten. Tycker inte att den hjälper särskilt mycket mot smärtan, men jag sover bra på den.
Svar på tråden Komplikationer efter planerat kejsarsnitt?