• Crazzy

    Skulle du kunna tänka dig att ha en hemmapartner?

    Ja, som rubriken lyder; Kan du tänka dig att ha en hemmapartner?

    Alltså att du jobbar heltid för att försörja en partner som tar hand om hem och barn.

    Personligen skulle jag älska det. Komma hem till maken som fixat hemma och lagat mat, umgås med familjen och hjälpa till med kvällsgörat. Vet att maken nästan drömmer om det här scenariot men i dagsläget finns det inte en framtid där det är troligt, men drömma kan man göra!

    Finns det kanske även ni som själva skulle önska att få vara hemmapartner?

  • Svar på tråden Skulle du kunna tänka dig att ha en hemmapartner?
  • Crazzy
    Tecum skrev 2017-06-30 09:44:12 följande:

    Ja givetvis! Men det förutsätter att hon verkligen sköter hem och barn och inte bara slappar. Maten ska stå på border när jag kommer hem. Jag betalar pensionsförsäkring för henne så hon har den tryggheten. Skulle du göra det för din hemmapartner?


    För min del (är ju lätt att säga nu) behöver inte maten stå klar när jag kommer hem, jag lagar den gärna tillsammans med familjen men då är det ju mer av en aktivitet än hushållssyssla. Däremot vill jag ju att det ska vara handlat och städat!

    Självklart skulle jag pensionsspara åt honom, förutsättningen för det här scenariot är att jag har råd att två personer ska kunna leva och dö på en lön.

    Det skulle ingå pensionsspar, ett litet spar och fickpengar för honom så han kan roa sig och köpa sånt som han skulle köpa om han jobbade också.

    Men ja, det viktiga här är att han har respekt för att han har ett heltidsjobb också!
Svar på tråden Skulle du kunna tänka dig att ha en hemmapartner?