• Anonym (Samma här :))
  Mon 9 Jan 00:53
  49650 visningar
  28 svar
  28
  49650

  Jag har opererat bort mina analflikar/hemorrojder med THD!

  Anonym (Ångestbruden) skrev 2021-11-21 12:46:54 följande:

  Jag genomförde en operation för fyra dagar sen där jag tog bort en flik. Som det ser ut nu är det typ värre än innan, en stor och en minde kula har uppstått. Ni som gjorde operationen för länge sedan, hur ser det ut för er idag och minns ni hur de såg ut några dagar efter operationen? Hua har sån ångest att det blivit värre än de var tidigare.


  Hur blev det, nu när det har gått en tid? Jag är inne på dag 5 sedan jag  tog bort 2 flikar. En medelstor och en liten. Upplever som du att det är som två minde svullna kulor på vardera sida av det större såret. Dämpade sig dina svullnader och läkte snyggt? (Haha, snyggt?.)

  Min upplevelse: kom på kontroll till kirurgen efter egen vårdbegäran. De ställde inte ens frågor utan tant-kirurgen sa bara ?jag tar bort dem nu om du vill, men bedövningen gör ont. Jag måste sticka dig?. Ja tack, svarade jag. 


  Yes, det gjorde ont med bedövningen. en fis i rymden dock för alla som fött barn vaginalt. Själva avlägsnandet kändes inte alls. Dag 1 i smärta: ok. Dag 2 ok. Dag tre ONT. Dag 4 bättre igen. Idag, dag 5? det kliiiiar! Aaaa jag blir galen och vet inte om jag vågar smörja med någon salva? 


  har ni andra smörjt eller bara låtit det vara?

 • Anonym (Samma här :))
  Wed 25 Jan 22:50
  #28

  Ok så en liten uppdatera igen om någon läser tråden. 16 dagar sedan förra uppdateringen. 

  klådan höll i sig några dagar och den var nog värst av allt. Svullnaden runt såren har lagt sig mycket och jag har fram tills för någon vecka sedan haft en (obefogad verkar det som) rädsla att såren inte ska läka ihop helt utan lämna en djup reva med tydliga kanter. 


  verkar ha helt fel gällande det som tur är, för såret sluter sig fortfarande. Det är inte alls så djupt just nu utan verkar läka bra. Såret har en gråbeige nyans och sprickan/såret är ganska litet nu. Tror det är någon hinna och att det fortfarande läker där under. 


  har inte haft någon smärta senaste två veckorna. Kommer fortfarande lite blod när jag går på toaletten. 

  Ångrar inte en sekund att jag gjorde detta, ser fint ut och jag tror inte ens att det blir några stora ärr heller för den delen. Världens skillnad när jag känner efter! :) jag är supernöjd. 


  skulle tippa på 2-3 veckor till innan det är helt totalt  läkt. :)

Svar på tråden Jag har opererat bort mina analflikar/hemorrojder med THD!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.