Inlägg från: Anonym (Stina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stina)

    Swingers, hur ser folk ut?

    Vi ser ut som alla andra och det är helt ok. Att besöka en klubb och ha sex med varandra utan partnerbyten eller flera personer med i leken. Man gör det man trivs och känner är rätt. Är själv överviktig men har inget problem med att få kontakt med andra på klubbar.

  • Anonym (Stina)
    Anonym (Swing?) skrev 2017-07-06 15:23:57 följande:

    Vi har funderingarna på om man helt enkelt ska boka in en kväll på en klubb, gå dit och börja med en drink, känna av lite. Kanske ha sex med varandra eller bara titta in stället och atmosfären. Känns det liksom bra första gången så går vi igen och då har sex med varandra och sen ta det steg för steg om vi känner oss intresserade av att involvera andra. 


    En mycket klok tanke. Många har på tok för bråttom och vill testa allt på en gång.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Swing?) skrev 2017-07-06 17:29:33 följande:

    Tackar till alla som svarat i tråden. Om man är helt nybörjare och bor i Stockholm. Då finns det ett ställe i Solna sen finns det ett längre ifrån men inte allt för långt bort om man stannar på hotell en natt i Norrköping, vilket är bästa stället att gå till första gången? Är det i Solna okej? Ser bara en massa positivt om det i Norrköping men inte läst så mycket om det i Solna. 


    Personligen väljer jag Norrköping framför Solna. Inget större fel på Par i Hjärter men Adam och Eva har bättre likaler, en fantastisk Relax och Christian och hans flickvän är väldigt bra på att ta hand om förstagångsbesökare.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (jag) skrev 2017-07-06 22:59:59 följande:

    Rädd är jag väl inte, men går ju vanligtvis inte runt och visar tuttarna till vem som helst. Har man väl kommit till stadiet där man tar ut dem så är det väl få som skulle avbryta och säga "ursäkta, men dina tuttar ser inte så bra ut. Skulle du kunna sätta på dig BHn igen?" När man väl är "in the moment" så accepterar de flesta det mesta så länge man har könsdelarna de förväntar sig. På en swingersklubb går man däremot (så vitt jag förstått det) och visar upp sig innan personerna i fråga ens pratat med dig. Det blir då lättare att välja bort personer för saker som annars hade accepterats.


    Nej man spinger inte runt naken och visar upp sig. Oftast börjar man i baren med att knyta lite kontaktet och vara allmänt social. Inte ovanligt att man även börjar med att ha en lättare måltid för att mingla runt och lära känna folk. Senare under kvällen har man oftast lite sexiga kläder eller en handuk om kroppen tills det hettar till och det blir dags för lek. Antingen med sin egna partner eller med andra helt efter egna önskemål och dom regler man satt upp.
  • Anonym (Stina)
    svenskitelge skrev 2017-07-07 09:40:14 följande:

    Finns ju även par i bastu på söder. Ingen föranmälan eller speciell introduktion men trevligt ställe ändå. Kan vara värt ett besök.


    Par i Bastu är inte min typ av klubb. Alla är olika och trivs med olika saker här i livet men Par i Bastu har vi besökt en gång och det blir inte fler besök. Svårt att få kontakt med andra då det var en kärna på klubben som tydligen kände varandra väl och inte var intreserade av att bekanta sig med nykommlingarna. Kl 23:00 öppnades sedan dörrarna för singelkillarna och klubben gick från dålig till rent bedrövlig. Man tar tydligen in vad som helst utan referenser och urskillnad. Riktigt respektlösa killar som inte lärt sig vanlig hyfs och som tycks tro att kvinnorna ville ligga med alla och en var. Är nog vara CitySwingers och XXDark som jag upplevt något liknande på. Som sagt en gång aldrig mer då det finns bra mycket bättre och trevligare alternativ.
  • Anonym (Stina)
    svenskitelge skrev 2017-07-07 11:05:18 följande:

    Vi brukar gå dit tidigare så att man är klar när klientelet kommer.

    Vi har gått dit både själva och fått kontakt med folk men även gått dit med andra och då vill vi vara med just dom och inte "överge" dom så att de ska känna sig förbisedda. Det finns ju folk där i olika situationer.

    Bara för att det är fler tillsammans så kanske de inte vill ha med fler i leken.

    Tiderna passar oss ganska bra också då vi inte alltid kan vara borta sena kvällar/nätter. 


    Handlar inte på något sätt om vi inte blev inbjuda till lek utan mer om att paren på klubben saknade den vanliga hyfs och sociala förmåga vi är vana vid från andra klubbar. Även om man inte är intreserad av någon fördjupad kontakt eller att bjuda in till lek kan man hälsa och växla några ord.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Reptilhjärnor) skrev 2017-07-07 22:44:46 följande:

    Ni är inte från Stockholm?


    Stämmer att vi inte är från Stockholm. Vi bor i Nyköping. Rätt bra läge för en Swinger. Nära till Eskilstuna, Norrköping och Solna. Blir för vår del oftast Norrköping men även Göteborg är vanligt då vi genom åren lärt känna många par i och runt Göteborg och där väljer vi vanligtvis Amante men det händer att det blir Wandas, styrs lite av om det är något tema som lockar och även av vad våra bekanta känner för. Swingland och Tucan Club får också ett och annat besök.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Reptilhjärnor) skrev 2017-07-08 08:43:23 följande:

    Okej, tänkte att det är ett vanligt bemötande i Sthlm, att folk inte tar in varandra som människor apropå er dåliga upplevelse där. Ja Nyköping är ju i inlandet så det är närhet till en del städer. Göteborg är fel kust men du menar att alla de fyra är belägna där?


    Ligger nog lite i att Stockholmare har svårare att släppa in andra. lite samma sak är det på Par i Hjärter. Amante och Wandas ligger i Göteborg. Swingland ligger utanför Köpenhamn och Tucan Club ligger i Almind inte så långt från Lalandia i Billund så det är perfekt med en liten kombinationsresa.
  • Anonym (Stina)
    Anonym (Reptilhjärnor) skrev 2017-07-08 09:06:29 följande:

    Lite så tyvärr ja, det är min vardag men man vänjer sig. Du ser, så mycket greppade jag att det låg i Danmark. Swingerssfären är stor och etablerad, många som sysslar med vad jag förstår för att hotta upp det hela. Hur länge har du och din man gått?


    Jag började för 12 år sedan när min förra man blev sjuk och jag tyckte att klubbar var ett bra sätt att få sexuell tillfredställese på ett smidigt sätt och där alla var medvetna om att det handlar om ren och skör sex och inget annat. Samma sak under sorjearbetet sex utan några krav på relation och sedan för sju år sedan träffade jag min nuvarande man på en fest med LustKammaren. Han har gått på klubbar i över tjugo år så vi viste båda vad vi gav oss in på.
Svar på tråden Swingers, hur ser folk ut?