• Anonym (Swing­?)
    Äldre 6 Jul 14:43
    63201 visningar
    57 svar
    57
    63201

    Swingers, hur ser folk ut?

    Hej!
    Funderar på det här med swingers. Har läst en massa om det och det låter lite lockande. 

    Om man skulle besöka en sådan där klubb, tex den där i Solna hur ser folk ut? 
    Jag har ca 20kg övervikt och min man ser bra ut och har ingen övervikt alls men är inte den vältränade typen heller, passar vi in rent kroppsligt då? Vi är mellan 30-35 så åldersmässigt känns det ju ok. Vi vet inte om vi är redo att ha sex med andra än men tänkte att man besöker en sån klubb och känner av mer, vilket jag har förstått är bra att börja med. Men det stora bekymret jag har är min övervikt, bryr sig andra om det om vi vill börja byta partners lite? Blir det svårt att hitta något par/man som är villiga då?  

  • Svar på tråden Swingers, hur ser folk ut?
  • Anonym (Swing­?) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 15:23
    #5
    Anonym (nyfiken) skrev 2017-07-06 15:11:31 följande:
    Följer den här tråden då vi senaste veckorna haft de här diskussionerna och liksom inte vet var eller hur man börjar. Sedan vill vi inte byta partner med någon, kan man bara dyka upp och köra sitt eget race? För oss är grejen miljön snarare än intresse av andra bortom att titta på. 
    Vi har funderingarna på om man helt enkelt ska boka in en kväll på en klubb, gå dit och börja med en drink, känna av lite. Kanske ha sex med varandra eller bara titta in stället och atmosfären. Känns det liksom bra första gången så går vi igen och då har sex med varandra och sen ta det steg för steg om vi känner oss intresserade av att involvera andra. 
  • Anonym (Swing­?) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 15:29
    #8
    svenskitelge skrev 2017-07-06 15:05:32 följande:
    Hej, Swingers kommer i alla former.
    Där vi brukar gå finns det alltid folk i olika former och åldrar och det är avspänt och trevlig stämning.
    Första gången kan det ju vara lite pirrigt och obekvämt, men alla är ju där av samma anledning.
    Första gången kan ni ju alltid gå dit med inställningen att bara titta eller vara för er själva. Ingen hoppar på er om ni inte vill ;)
    Ett nej är ett nej och respekteras.
    Vill ni involvera er med andra så är vår erfarenhet att utstrålning rankas högre än utseende.
    Ett annat bra tips är att gå dit med ett annat par, då är ju isen redan bruten, så att säga.
    Och tack för svar :) 
    Tipset om ett annat par är klokt. Har dock inga vänner vi vill involvera i vårt sexliv alls eller involvera i våra tankar kring sex. Vet du någon sida där man kan hitta andra par för att lära känna lite för att sedan besöka tillsammans med? 

    Vad är det för typ av sex som brukar förekomma på klubb? Är det ofta par får publik? Brukar det vara mycket folk eller är det luftigt så att det går att komma undan lite ifred? ( Förlåt kanske lite mycket frågor men man vill ha fram en typ av realistisk bild av det hela) 
  • Anonym (Swing­?) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 15:32
    #9
    Anonym (Maken) skrev 2017-07-06 15:11:17 följande:
    instämmer med ovan.
    Min fru hade samma tankar om sig och sin övervikt. Hon har ett BMI över 30.
    Nu har vi varit på flera klubbar och tillställningar och hon/vi har inga problem med att hooka upp med andra. Till hennes fördel är kanske att hon har ett väldigt snyggt ansikte och karisma. Det är ofta hon som tar kontakt med andra par och börjar prata och det är inte många som tackat nej Tungan ute
    Okej det låter ju bra, har själv ca 30-31 i BMI. är det ofta andra par tar kontakt med er? Personligen är jag en ganska blyg person så vet inte om jag själv skulle våga ta första steget med någon, funkar det då?
  • Anonym (Swing­?) Trådstartaren
    Äldre 6 Jul 17:29
    #13

    Tackar till alla som svarat i tråden. Om man är helt nybörjare och bor i Stockholm. Då finns det ett ställe i Solna sen finns det ett längre ifrån men inte allt för långt bort om man stannar på hotell en natt i Norrköping, vilket är bästa stället att gå till första gången? Är det i Solna okej? Ser bara en massa positivt om det i Norrköping men inte läst så mycket om det i Solna. 

Svar på tråden Swingers, hur ser folk ut?