Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Porrberoende pojkvän

  Lör 15 jul 2017 12:17 Läst 8289 gånger Totalt 37 svar
  Anonym (Oroli­g flickv­än)
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 12:17

  Jag och min kille har varit ihop i 3 år, och porr har alltid varit off the table, men i början av det här året så bestämde jag mig för att låta honom kolla, för jag hade byggt upp mitt självförtroende tillräckligt. Anledningen till att jag inte ville att han skulle kolla på porr är för att jag hade (har) dåligt självförtroende och jag känner mig oduglig och otillräcklig om han gör det.

  Men för 1 vecka sen så hittade jag porr på hans dator, tänkte att det inte var några problem, sen kollade jag datumet på när mappen han hade porr i var skapad, då var den skapad för 1 år sen, när han inte fick kolla på porr. Så jag konfronterade honom, och då berättade han att han aldrig hade slutat och han har ljugit om det i hela vårat förhållande. Det sjuka är att det var över 6000 videos, mappen var 148GB stor och allt var kategoriserat, allt från vanligt vaniljsex till gruppsex.

  Jag har frågat honom flera gånger om han kollar på porr, men han har sagt nej och att han lovar och svär, han har blivit arg på mig för att jag har frågat många gånger, och han har bett mig att lita på honom.

  Min tillit och respekt för honom rasade, samt mitt självförtroende som jag har jobbat upp länge försvann.

  Vi har alltid haft ett ganska ostabilt sexliv, han är sällan på humör och när han väl är det så vill han bara "få det överstökat". Så att han kollar så mycket på porr men knappt vill ha sex med mig sårar verkligen.

  TL;DR: Porrberoende pojkvän ljög i 3 år om att han inte kollar på porr, han vill sällan ha sex men kan runka till porr, jag känner mig värdelös och oduglig.

  Vad ska jag göra? Låta honom fortsätta med sitt beroende? Eller överreagerar jag?

 • Anonym (H)
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 12:26 #1

  Byt karl!

 • Anonym (urrrk­)
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 12:30 #2

  Din kille är ihop med porren. Byt innan du bryts ner. Det är ovärdigt att vara ihop med någon som föredrar sex framför dig.

  För jävligt rent ut sagt. Once a liar, always a liar!

 • Anonym (Hm)
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 12:34 #3

  Bryt relationen.

 • Anonym (B)
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 12:39 #4

  Kan bara instämma med tidigare inlägg.

  Du är värd mer än så. Kasta ut snuskhummern.

 • Lör 15 jul 2017 13:25 #5

  Att förbjuda porr är inte okej.

  Att ha 148 GB kategoriserat är ett missbruk som måste brytas.

 • Anonym (Booir­)
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 13:32 #6

  Hej,

  De flesta killar vad jag vet kollar på porr. Tyvärr, men så tycker jag det verkar vara. Byt ut honom om det är så att han nekar dig sex när du vill ha det (så har jag faktiskt haft det i en relation och det var hemskt), i annat fall skulle jag inte ta det personligt. I mina mått mätt kan det vara schysstare att han runkar i sin ensamhet än att jag måste runka av/suga av (kanske flera ggr) dagligen för att han ska bli tillfredsställd.

  Kanske tänker helt vrickat, men så funkar jag iaf. Sedan är det ju trist att han ljugit om det, men om sanningen ska fram - hur hade du själv gjort om din partner varit anti-en viss sak och det dessutom e rätt skamfilat ämne överlag? Jag hade nog också ljugit, fast sen inte varit så korkad att jag sparat ner filer i datorn. Streama??!

  Hoppas det löser sig,

  Kram

 • Anonym (Oroli­g flickv­än) Trådstartaren
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 14:04 #7

  Jag kommer nog aldrig kunna lita på honom igen, men vet inte om jag vill göra slut. Vi har gått igenom så jävla mycket skit men vi har klarat oss bra, och innan jag fick reda på att han ljög så hade vi det jättebra egentligen. Vet att han kommer fortsätta missbruka porr, för han har alltid gjort det (sen han var 7 år) och det är också en anledning till varför jag "förbjöd" porr tidigare.

  Jag är en sån som ger folk chanser att visa att dom är bättre, men blir alltid överkörd för att jag är för snäll, men kanske borde sluta vara för snäll? Vad tycker ni?

 • Anonym (Booir­)
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 14:20 #8

  Hej,

  Ok då förstår jag din oro bättre. Då har han ju en verklig problematik i grunden om han hållt på sedan han var sju år och själv kallar det missbruk. Mitt förslag är att han går i terapi för sitt missbruk, förbud lär ju inte komma till roten eller ändra beteendet särskilt effektivt. Tenderar han att missbruka andra saker? Varför gillar han porr? Och den stora frågan: vill han sluta?

  Om han verkligen vill sluta och är beredd att gå i terapi för det (vem vet vanlig kbt kanske kan göra underverk??), skulle jag stannat kvar. Men jag är, liksom du, också så förstående, vilke tkanske inte alltid lönar sig heller förstås.

 • Anonym (Oroli­g flickv­än) Trådstartaren
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 14:33 #9

  Han missbrukar datorspel också, ibland glömmer han bort mig för att försvinner in i sitt spel. Han har väldigt mycket missbruk i släkten, alkohol och droger, dock dricker han inte alkohol eller tar droger själv. Vet inte varför han gillar porr så mycket, han säger bara att han alltid har kollat på porr och att han fastnade i det och har varit fast i det sen han var 7, han säger att porr har alltid funnits där för honom, som om det vore en vän. Han säger att han vill sluta med det, men vet inte om han faktiskt menar det. Jag ska försöka prata med honom om terapi, för det skulle verkligen behövas.

 • Anonym (H)
  Visa endast
  Lör 15 jul 2017 14:47 #10

  Men läs vad du själv skriver människa! Du har ingen anledning alls att vara kvar hos honom. Du är bortprioriterad. Inse!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll