• Anonym (Oroli­g flickv­än)
    Äldre 15 Jul 12:17
    10884 visningar
    37 svar
    37
    10884

    Porrberoende pojkvän

    Jag och min kille har varit ihop i 3 år, och porr har alltid varit off the table, men i början av det här året så bestämde jag mig för att låta honom kolla, för jag hade byggt upp mitt självförtroende tillräckligt. Anledningen till att jag inte ville att han skulle kolla på porr är för att jag hade (har) dåligt självförtroende och jag känner mig oduglig och otillräcklig om han gör det.

    Men för 1 vecka sen så hittade jag porr på hans dator, tänkte att det inte var några problem, sen kollade jag datumet på när mappen han hade porr i var skapad, då var den skapad för 1 år sen, när han inte fick kolla på porr. Så jag konfronterade honom, och då berättade han att han aldrig hade slutat och han har ljugit om det i hela vårat förhållande. Det sjuka är att det var över 6000 videos, mappen var 148GB stor och allt var kategoriserat, allt från vanligt vaniljsex till gruppsex.

    Jag har frågat honom flera gånger om han kollar på porr, men han har sagt nej och att han lovar och svär, han har blivit arg på mig för att jag har frågat många gånger, och han har bett mig att lita på honom.

    Min tillit och respekt för honom rasade, samt mitt självförtroende som jag har jobbat upp länge försvann.

    Vi har alltid haft ett ganska ostabilt sexliv, han är sällan på humör och när han väl är det så vill han bara "få det överstökat". Så att han kollar så mycket på porr men knappt vill ha sex med mig sårar verkligen.

    TL;DR: Porrberoende pojkvän ljög i 3 år om att han inte kollar på porr, han vill sällan ha sex men kan runka till porr, jag känner mig värdelös och oduglig.

    Vad ska jag göra? Låta honom fortsätta med sitt beroende? Eller överreagerar jag?

  • Svar på tråden Porrberoende pojkvän
  • Anonym (Oroli­g flickv­än) Trådstartaren
    Äldre 15 Jul 14:04
    #7

    Jag kommer nog aldrig kunna lita på honom igen, men vet inte om jag vill göra slut. Vi har gått igenom så jävla mycket skit men vi har klarat oss bra, och innan jag fick reda på att han ljög så hade vi det jättebra egentligen. Vet att han kommer fortsätta missbruka porr, för han har alltid gjort det (sen han var 7 år) och det är också en anledning till varför jag "förbjöd" porr tidigare.

    Jag är en sån som ger folk chanser att visa att dom är bättre, men blir alltid överkörd för att jag är för snäll, men kanske borde sluta vara för snäll? Vad tycker ni?

  • Anonym (Oroli­g flickv­än) Trådstartaren
    Äldre 15 Jul 14:33
    #9

    Han missbrukar datorspel också, ibland glömmer han bort mig för att försvinner in i sitt spel. Han har väldigt mycket missbruk i släkten, alkohol och droger, dock dricker han inte alkohol eller tar droger själv. Vet inte varför han gillar porr så mycket, han säger bara att han alltid har kollat på porr och att han fastnade i det och har varit fast i det sen han var 7, han säger att porr har alltid funnits där för honom, som om det vore en vän. Han säger att han vill sluta med det, men vet inte om han faktiskt menar det. Jag ska försöka prata med honom om terapi, för det skulle verkligen behövas.

  • Anonym (Oroli­g flickv­än) Trådstartaren
    Äldre 15 Jul 18:08
    #16

    Jag vet att typ 99% av alla killar kollar på porr. Jag vill bara inte att han missbrukar porr när våran relation och sexliv bryts ner av det. Hade det varit andra omständigheter så hade jag inte brytt mig om han kollar på porr. Anledningen till dåligt självförtroende nu är just att han väljer porr framför mig. Jag bara 17 när vi gick in i ett förhållande, hade 0 självkänsla och visste inte vem jag ville vara, o då var jag omogen som inte kunde låta honom kolla, men det kom ju fram senare att han har ett riktigt missbruk. Ja, ett riktigt missbruk som skadar relationer och kan framkalla impotens, även så kallad porrskada. Kan även skada penisen också, om man runkar alldeles för mycket.

    Han har iallafall gått med på terapi, får verkligen hoppas att det funkar.

  • Anonym (Oroli­g flickv­än) Trådstartaren
    Äldre 15 Jul 19:46
    #23

    Läser ni inte alls eller? Hans porrtittande förstör vårat sexliv, klart jag reagerar som jag gör när jag tydligen inte duger? Hade det varit annorlunda så hade jag inte brytt mig om han kollar på porr, men nu ljuger han, vill inte ha sex och han kollar på absurt mycket porr och även sjuka grejer. Det handlar om en porrskada typ.

    Herregud, snälla läs innan ni öppnar käften.

    Det finns olika typer av missbruk, inte bara droger eller alkohol, finns massor av information på nätet så det är bara att läsa innan du gör massa påhopp. Har aldrig sagt att porrmissbruk är värre än alkohol/droger, eller ens lika allvarligt, men det här är inte varför jag skapade tråden, jag ville bara höra vad andra VETTIGA MÄNNISKOR SOM LÄSER DETTA tycker om situationen.

    Jag ger honom en sista chans, med hjälp av terapi. Skiter det sig så skiter det sig.

  • Anonym (Oroli­g flickv­än) Trådstartaren
    Äldre 15 Jul 19:51
    #24

    Svårt för mig att säga om jag är sexig, han säger att jag är det. Jag gymmar ganska mycket så jag antar att jag är "smal och tajt". Inte för att jag förstår varför man måste vara det för att vara sexig men...

  • Anonym (Oroli­g flickv­än) Trådstartaren
    Äldre 15 Jul 20:22
    #26

    Fast nej, klart man får säga att jag gör fel, men uppenbarligen läser du ju inte. Om han kollar på porr ca 20 gånger om dagen sen han var 7 år så är det ett missbruk? Det förstör vårat förhållande, och han erkänner det själv. Det har inget med mitt beteende att göra, det är det att han började så pass tidigt att porren att han inte kan släppa lite på det. Visst får han kolla på porr, men kanske inte 50 gånger om dagen och sen neka när jag vill ha sex.

Svar på tråden Porrberoende pojkvän