Inlägg från: Anonym (Booir) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Booir)

    Porrberoende pojkvän

    Hej,

    De flesta killar vad jag vet kollar på porr. Tyvärr, men så tycker jag det verkar vara. Byt ut honom om det är så att han nekar dig sex när du vill ha det (så har jag faktiskt haft det i en relation och det var hemskt), i annat fall skulle jag inte ta det personligt. I mina mått mätt kan det vara schysstare att han runkar i sin ensamhet än att jag måste runka av/suga av (kanske flera ggr) dagligen för att han ska bli tillfredsställd.

    Kanske tänker helt vrickat, men så funkar jag iaf. Sedan är det ju trist att han ljugit om det, men om sanningen ska fram - hur hade du själv gjort om din partner varit anti-en viss sak och det dessutom e rätt skamfilat ämne överlag? Jag hade nog också ljugit, fast sen inte varit så korkad att jag sparat ner filer i datorn. Streama??!

    Hoppas det löser sig,

    Kram

  • Anonym (Booir)

    Hej,

    Ok då förstår jag din oro bättre. Då har han ju en verklig problematik i grunden om han hållt på sedan han var sju år och själv kallar det missbruk. Mitt förslag är att han går i terapi för sitt missbruk, förbud lär ju inte komma till roten eller ändra beteendet särskilt effektivt. Tenderar han att missbruka andra saker? Varför gillar han porr? Och den stora frågan: vill han sluta?

    Om han verkligen vill sluta och är beredd att gå i terapi för det (vem vet vanlig kbt kanske kan göra underverk??), skulle jag stannat kvar. Men jag är, liksom du, också så förstående, vilke tkanske inte alltid lönar sig heller förstås.

  • Anonym (Booir)
    Anonym (Pappa37) skrev 2017-07-15 19:32:52 följande:

    Är du sexig? Smal, snygg och tajt?

    Eller är det så att han kompenserar med porren?


    Öööh.. hur är ditt sexliv själv pappa37? För mig låter det som att du sitter och runkar till TS svar när du ber henne beskriva sin kropp. Du & anonym(seriöst) kanske kan hitta andra forum där ni kan smutsa ner tjejer & vara allmänt otrevliga, här försöker vi stötta TS.

    TS, bemöda dig inte med att försvara dig mot de här knäppgökarna om du inte vill, kan tänka mig det är energikrävande och kan kännas lite utanför ämnet. Toppen att han har gått med på terapi i alla fall, det är ju en start.

    Lycka till!
Svar på tråden Porrberoende pojkvän