• Anonym (Barn)
    Äldre 19 Jul 22:43
    8566 visningar
    31 svar
    31
    8566

    Hur ska jag hantera grannbarnen?

    Ni har ett barn. Han skiter fullständigt i er tråkiga renovering. Grannbarnen skiter också i det. Det är NI som valt att renovera men har man barn med behov så måste barnet gå först. Vad hade ni tänkt han skulle göra när ni jobbar på huset? Sitta på en filt och leka hela dagarna? Självklart vill han leka där det finns något och några att leka med. Det är NI som måste få detta att funka och det är sonen som måste komma först. Det är så det är med barn.

  • Anonym (Barn)
    Äldre 20 Jul 08:48
    #14
    Anonym (Gnälliga grannen?) skrev 2017-07-20 08:22:49 följande:
    Var säger jag att vi lämnar honom ensam på vår tomt? När vi har honom på vår tomt kan vi däremot turas om att passa, samt fixa småsaker, tex trimma buskar, fixa rabatter, dra lös brädor och plocka ihop MEDAN vi passar sonen. Han hjälper även gärna till. Men den som passar kan ju inte göra något när man är borta hos grannen.
    Fy vilken tråkig sommar för sonen att kolla när ni drar bräder trimmar häcken och plockar. gör något med ert barn liksom. Han måste gå före renoveringen.
  • Anonym (Barn)
    Äldre 20 Jul 08:50
    #15
    Anonym (Gnälliga grannen?) skrev 2017-07-20 08:27:47 följande:
    Är sonen på gården vi fixa småsaker medan vi passar sonen alt att sonen hjälper till, han älskar tex att måla, vilket går jättebra på större väggar osv där han inte kan måla "fel". Han kan även hjälpa till att rena ogräs osv.

    Tyvärr har vi inte råd att köpa allt som grannarna har just nu. Det enda roligare vi har just nu är en elbil, men den har vi bara ute då grannarna är borta då de snor bilen av honom annars. Vet inte hur många gånger deras föräldrar fått slita ut 4åringen ur bilen efter att han bosatt sig i den och skrikit om någon ens försökt få ut honom...
    Då kanske ni får ha lite råg i ryggen och ta bort det andra barnet ur sonens bil. För är det det enda roliga ni har ska sonen såklart ha den. Annars får ni nog inse att ni inte Boda kan renovera hela jävla dagarna och tro att sonen ska finna det kul att se på eller "hjälpa till" varje dag.
  • Anonym (Barn)
    Äldre 20 Jul 09:25
    #20
    Anonym (Gnälliga grannen?) skrev 2017-07-20 09:21:57 följande:
    För det första, var säger jag att vi bara renoverar..? Du verkar både ha problem med humöret och en förmåga att tolka in saker i det du läser. Klart att sonen är i lekparken, på stranden och med vänner också, men barn måste även lära sig att måsten är en del av livet. Tror knappast att någon 2åring mår dåligt av att få hjälpa till att plocka kvistar tex, de lär och utforskar på så vis. De flesta mår sämre av fullspäckade scheman och fullt drag hela dagen.

    Sen när det kommer till grannbarnen, har du provat lyfta en skrikande, vilt sprattlande 4åring...? Sist rök backspegeln från bilen. Så nej, jag väntar hellre tills grannarna är borta.
    Jag har 6 barn själv varav 2 av dom är 4 år så JA jag har lyft skrikande 4 åringar flera gånger i mitt liv och jag kan hantera mina barn. Och skulle andra ungar ta mina barns elbil hade jag lyft ut dom andra ungarna också.
Svar på tråden Hur ska jag hantera grannbarnen?