• Wuuaau

    Vi som vill plussa i september

    En tråd för oss som vill plussa i september!

    Nu blir det sjunde försöket för vår del. Det är hjärtskärande varje gång mensen kommer men det är väl bara att hoppa på bebis-fabriks-tåget igen. Hur många är med mig? När har ni äl alt. BIM?

    Äl 5/9

    BIM 19/9

  • Svar på tråden Vi som vill plussa i september
  • Tisen

    Jag och min sambo bestämde oss för flera månader sedan att vi äntligen var redo (krävdes bara att våra vänner berättade att de väntade) men att vi ville vänta till efter min 30 årsfest som vi hade i slutet av juli. Jag tog ut min spiral den 28 juni. Under hela juli var vi försiktiga och enligt mina beräkningar borde jag fått mensen samma dag som festen 29 juli. Den uteblev... flera dagar gick och jag blev mer och mer fundersam, gjorde ett test som var tvär negativt..

    Först den 7 augusti kom mensen så nu har vi jobbat på och jag utgår från ÄL för en vecka sedan. Den här veckan har jag mått illa och varit onaturligt trött. Idag är BIM-6 och drar mig verkligen från att göra testet.. Jag tänker mig att jag ska hålla mig någon dag till ????

  • puffen2009
    Njcm skrev 2017-08-29 10:55:12 följande:
    Ja frågan är bara omval kommer få mens ändå nu varje månad eftersom jag fick de nu 7/8 som varade 4 dagar.. äl kan ju utebli och man får mens ändå :) men vet imte hur länge de kanhålla på så? Har så mycket stickningar i brösten. De är -15 och -17 (januari) vi är båda sugna på en till ! De andra varnenhar blivit till ditekt så de kan ju gå fort men tar inte de förgivet,
    Så kan det ju vara men oftast är det bara nån månad så kommer äl igen sen. Du kanske är gravid? :) Mysigt med tre barn tätt, det har jag med ;)
  • Imra

    Jag och min sambo är på försök nr 3 med första barnet, har äl i veckan och bebisverkstan är i full gång.
    Har alltså beräknad bim den 14/9.

    Är som sagt bara försök nr 3, men har blivit så oroligt ledsen när mensen dykt upp. Har längtat så mycket och länge på att min sambo känna sig redo!

    Håller tummarna för oss alla! :)

  • Njcm
    puffen2009 skrev 2017-08-30 14:58:08 följande:

    Så kan det ju vara men oftast är det bara nån månad så kommer äl igen sen. Du kanske är gravid? :) Mysigt med tre barn tätt, det har jag med ;)


    Tack du ger mig hopp !

    Åh härligt ! Hur famla är era?
  • Grus grus

    Värk en vecka innan mens. Precis som vanligt. Suck.


    online you can be anything you want. Strange why so many choose to be stupid.
  • Daggert83

    Här är en till som verkligen vill plussa!

    Fick mens 26/8

    Förväntad ÄL 9/9

    BIM 23/9

    Vi kommer att köra ägglossningstest denna månad, och det är första "seriösa" försöket.

    Vi har sedan tidigare tre "stora barn", 15, 12 och 9 år.

    I maj fick vi en sladdis som blir 4 månader på tisdag.

    Vi vill så gärna ha en liten femma, helst tätt som ni förstår.

    Jag är 34 och min är 37, så vi har lite tid på oss, i alla fall biologiskt sett.

    Håller tummarna för er alla :)

  • luciabarn

    Jag har bim imorgon (enligt app).. men cykeln har varierat mellan 28-32 dagar. Imorgon är dag 31. Idag är alltså dag 30, och 12 dagar efter äl, testade med äl-test och det blev positivt för 12 dagar sen..

    Imorse gjorde jag ett gravtest, negativt. Har haft mensvärk sen i måndags, blev då övertygad om att mensen var på G, att den skulle komma tisdag eller onsdag. Men idag har jag ingen mensvärk.. och negativt gravtest. Betyder det att det är kört?

    Negativt på äl+12 känns som att det är ganska självklart negativt och att det inte blev något denna månad heller.. någon som vet om det är kört? Eller kan de fortf ha blivit av? :)

  • kvinna33

    Ska ha min mens 4-5sep..fick en liten röd blödning nu med följt att molande mensvärk.. brösten är fortsatt tunga..hormonrubbning el gravid...tänker testa senare????

  • Mrs-A

    Hej på er alla då hoppar jag på igen...

    Ätit rosenrot fram till Ägglossning ( tog ägglossningstest )
    ÄL 27/9
    Beräknad Bim ( enligt min app )
    11/9

    Haft världens halsbränna i 4 dagar mest på morgonen sedan har det kommit och gått på dagen.

    Jätte trött ( kanske för att jag har jobbat mycket )

    Jätte uppblåst i magen i 4 dagar, så uppblåst att det gör ont.

    Världens huvudvärk i tisdags så alvedon inte ens hjälpte ( brukar inte ta värktabletter så när jag väl gör de brukar de hjälpa efter 10 minuter ) sedan haft molnande huvudvärk sedan dess.

    Molnande värk i nedre delen av magen och nu när jag sitter på jobbet i skrivandet stund så sticker det till lite i vänstra äggstocken typ... och det går ner i låret på ett konstigt sätt...

    Hmmm... är där något denna månaden eller är jag skenis? Spökar det i kroppen på mig ? Hmm...

Svar på tråden Vi som vill plussa i september