• Aprilkulla

    BIM 18 september. Fler? Symptom?

    Hej! Jag har bim den 19/9 är 3e försöket på första barnet. Har dom senaste dagarna varit jätte torr i munnen och törstig hela tiden. Ingen aning om det kan vara en symptom ???? Har även känt lite som att det sticker till i magen. Men har trott jag varit gravid förr hehe så vågar inte hoppas för mycket nu heller. Munn torrheten är dock något jag inte upplevt tidigare.

  • Aprilkulla

    Jag är fortfarande torr i munnen och törstig hela tiden :p Har även ömma bröst, spänd mage

    och är trött. De symptomerna har jag dock haft tidigare när sen mensen har kommit. Det enda som skiljer sig den här gången är just att jag är torr i munnen haha :p har ingen aning om det ens kan vara en gravid symptom?

  • Aprilkulla

    Hej alla!

    Spännande att läsa olika symptom. Jag har idag kännt en värk på vänster sida av magen, som kommit och gått...fortfarande ömma bröst och den konstiga munn torrheten fortsätter :p

    Ser att det är många som testar tidigt, undrar bara om ni inte blir stressade av att hålla på att testa? Kan ju vi visa negativt för att det är för tidigt helt enkelt. Jag väntar till mensen blir sen och testar först då :) Så har inte testa något dom tidigare försöken eftersom mensen alltid kommit hittills tyvärr.

    Förstår känslan av att man är nyfiken självklart! :) Tänker bara att det måste vara tråkigt att få negativt för att man testar för tidigt. Hur resonerar ni?

  • Aprilkulla
    Aurora1988 skrev 2017-09-12 20:25:09 följande:

    Jag resonerar egentligen precis som du!

    Men sen så blir jag så otålig och kan inte hålla mig så testar jag och får negativt och ångrar mig nästan samma sekund att jag inte väntade istället.

    Nästan som ett beroende, man vet att man inte ska men begäret blir för starkt :P


    Hehe, ja vem vet jag kanske hamnar där med tillsist ;) jag tänker att istället för att få flera negativa besked så nöjer jag mig med mensen :p hoppas dock att vi alls får plusset snart!
  • Aprilkulla
    Atja skrev 2017-09-12 20:13:03 följande:

    Uppdatering är på ÄL +8 eller +7 och har BIM 18/19 september.

    Inget mer illamående eller ömma bröst :(

    Men därimot har jag fått världens värk i magen,svanken och vänstra äggstocken. Gjorde så ont när jag satt i bilen nyss. Riktigt krampade :0

    Har haft smärta i magen från ÄL till mens dom senaste gångerna men nu gjorde det riktigt ont.Tänk om det är nått fel på min ägglossning när den alltid medför sån värk ända fram till mensen ?:|

    Ser att det finns symptom som muntorrhet här i tråden, aldrig lagt märke till det innan,visste inte att det kanske kan vara ett symptom, men jag är faktiskt väldigt torr i munnen :o :)


    Jag vet inte om muntorrhet är en gravidsymptom, men det är det enda "nya" symptomen som jag har den här gången så hooooppas att de kan vara en symptom ;)
  • Aprilkulla

    Inatt vakna jag och fick akut springa på toa, ursäkta för för mycket info men är

    väldigt gasig och dålig i magen. Har fått gå på toa 4gg innan lunch hittills, har inte ätit något

    konstig vad jag vet. Kan hormonerna ställa till med dålig mage? O kan det vara ett gravidsymptom? Väntar fortfarnde med att testa tills mensen uteblir ;) 5 dagar kvar tills bim.

  • Aprilkulla

    Jag fick min mens inatt :( igår fick jag en känsla av att nej nu är mensen på g. Och det var den, 3 dagar tidigt. Känner mig så dum för kände mig så säker på att den här gången tog det sig nog. Men tyvärr lurar jag mig själv och överanalysera allt man känner till graviditetssymptomer.

    Det här var bara 3e försöket men jag blir så ledsen ändå...

    Nya tag till ägglosning runt den 24e...

    Lycka till ni andra!

  • Aprilkulla
    Atja skrev 2017-09-16 22:14:13 följande:

    Usch,så tråkigt! Känner med dig,är likadan. Är också på 3dje försöket nu.. Hoppas du lyckas inom en snar framtid!!


    Tack! Spännande med ditt lite svaga streck, hoppas det blir starkare snart! :)
  • Aprilkulla

    Jag har ägglossning den här veckan, har köpt ägglossningstest från clerblue för första gången. Tänkte att den här månaden ska jag verkligen pricka rätt ;)

  • Aprilkulla
    Atja skrev 2017-09-26 10:29:45 följande:

    Kul jag har har också ÄL Denna vecka!:) Men den här månaden så skippar jag ÄL testerna helt. Har kört med CBs ältester och vanliga stickor i 3 månader nu så nu provar jag utan :,)


    Hehe, vi gör helt tvärtemot varandra alltså ;) Oavsett hoppas jag på att det blir ett plus för oss båda!
Svar på tråden BIM 18 september. Fler? Symptom?