• Atja

    BIM 18 september. Fler? Symptom?

    Hoppar in! :) Har BIM 19/20 September.

    Jag känner av illamående! Är på ÄL+7 idag! Och höll allvarligt på att kräkas när jag skulle lämna mitt barn på dagis. Det ju bara vara en olycklig kombination av vitamin & kaffe på tom mage. Men blev sjukt nervös iallafall...

    Och i förrgår vaknade jag upp med superömma bröst!

    Båda två "symptomen" är något jag inte kännt vid tidigare försök under sommaren.:)

    Dock vill jag nog känna båda symptomen fler gånger innan jag kan relatera dom till gravsymptom.

  • Atja

    ÄL + 8 och inget illamående eller ömma bröst längre. Hade stark molvärk i magen igårkväll när jag skulle sova, men kändes inte som nån bra värk :|

    Någon som är illamående eller har ömma bröst, har ni det hela tiden?varje dag?

  • Atja

    Uppdatering är på ÄL +8 eller +7 och har BIM 18/19 september.

    Inget mer illamående eller ömma bröst :(

    Men därimot har jag fått världens värk i magen,svanken och vänstra äggstocken. Gjorde så ont när jag satt i bilen nyss. Riktigt krampade :0

    Har haft smärta i magen från ÄL till mens dom senaste gångerna men nu gjorde det riktigt ont.Tänk om det är nått fel på min ägglossning när den alltid medför sån värk ända fram till mensen ?:|

    Ser att det finns symptom som muntorrhet här i tråden, aldrig lagt märke till det innan,visste inte att det kanske kan vara ett symptom, men jag är faktiskt väldigt torr i munnen :o :)

  • Atja
    Aprilkulla skrev 2017-09-12 18:46:42 följande:

    Hej alla!

    Spännande att läsa olika symptom. Jag har idag kännt en värk på vänster sida av magen, som kommit och gått...fortfarande ömma bröst och den konstiga munn torrheten fortsätter :p

    Ser att det är många som testar tidigt, undrar bara om ni inte blir stressade av att hålla på att testa? Kan ju vi visa negativt för att det är för tidigt helt enkelt. Jag väntar till mensen blir sen och testar först då :) Så har inte testa något dom tidigare försöken eftersom mensen alltid kommit hittills tyvärr.

    Förstår känslan av att man är nyfiken självklart! :) Tänker bara att det måste vara tråkigt att få negativt för att man testar för tidigt. Hur resonerar ni?


    Jag resonerar så att väntan är mer olidlig om man bara sitter och hoppas och väntar :,)

    jag iallafall vill "försöka förkorta den olidliga väntan" och samtidigt blir det inte en lika hård käftsmäll när mensen kommer för hoppet sjunker ju lite för varje negativt test. Brutalt men så funkar det för mig.

    och sen ääär det ju så kul att sitta och nästan kolla med förstoringsglas på dom där jädra testen :))
  • Atja

    Testade jag också imorse,är på BIM -4. Och det var negativt. Har fortfarande kramp ont i magen. Det är väl mitt enda symptom för tillfället. Trött & hungrig som en idiot. Men de är man väl alltid i perioder?;))

  • Atja

    En fråga bara, ni som nångång plussat. Har ni kännt er varma? Typ lite hetta/varm i kinderna ?:0

  • Atja
    Brittsommar skrev 2017-09-15 20:32:59 följande:

    Svårt att få en bra bild men någon annan som ser.togs nu på kvällen och bim är den 19:e


    Ser ju helt klart ett svagt sträck där!:)) Ser mkt bättre ut än mina test som är helt blanka.. Har också BIM 19.
  • Atja
    Aprilkulla skrev 2017-09-16 09:07:09 följande:

    Jag fick min mens inatt :( igår fick jag en känsla av att nej nu är mensen på g. Och det var den, 3 dagar tidigt. Känner mig så dum för kände mig så säker på att den här gången tog det sig nog. Men tyvärr lurar jag mig själv och överanalysera allt man känner till graviditetssymptomer.

    Det här var bara 3e försöket men jag blir så ledsen ändå...

    Nya tag till ägglosning runt den 24e...

    Lycka till ni andra!


    Usch,så tråkigt! Känner med dig,är likadan. Är också på 3dje försöket nu.. Hoppas du lyckas inom en snar framtid!!
  • Atja

    Tog detta test i förrgår. Tycker mig se en ynka gnutta av sträck där,hehe.. Men om man behöver ändra färgerna i bilden för att kunna se nått så är det inte så pålitligt :") Kul ändå :))

  • Atja

    Jag fick mens igår 18/9.:// en dag för tidigt dessutom. Man blir ju lika besviken varje gång. Men de är inget att deppa ihop över.. Kommande ÄL blir fjärde aktiva försöket för oss.. Och nästa ÄL för mig blir redan nästa helg 29/9 ,känns ju super nära! Så bara att ladda om batterierna och "vila lite" nu under mensen.:,)

    Håller verkligen tummarna för er andra!! ++++

  • Atja
    Loomi skrev 2017-09-21 06:33:00 följande:

    God morgon!

    Inatt kom mensen här. Hade helt enkelt inte koll på min cykel eftersom jag slutade med p-piller förra månaden. Tror jag har bättre koll denna cykel och nu har jag börjat tempa med NC.

    Bara att se fram emot försök nr 2! ÄL 4-5 oktober

    Någon som plussat?

    Ni som försöker vidare, när har ni ÄL?


    Äsch då tråkigt för dig :/

    Jag har ÄL 29/9 :) Nästa veckas fredag :)
  • Atja
    Aprilkulla skrev 2017-09-26 06:55:18 följande:

    Jag har ägglossning den här veckan, har köpt ägglossningstest från clerblue för första gången. Tänkte att den här månaden ska jag verkligen pricka rätt ;)


    Kul jag har har också ÄL Denna vecka!:) Men den här månaden så skippar jag ÄL testerna helt. Har kört med CBs ältester och vanliga stickor i 3 månader nu så nu provar jag utan :,)
Svar på tråden BIM 18 september. Fler? Symptom?