• Loomi

    BIM 18 september. Fler? Symptom?

    Hej.


    Hoppas på att bli gravid med andra barnet nu. Har precis haft ÄL i dagarna och har BIM (enligt appen) 18/9.

    Tycker mig känna "aktivitet" i äggstockarna eller livmodern sedan igår morse. Tycker det hugger och gör lite ont av och till, känner mig ganska öm. Minns inte att det känns såhär annars efter ÄL. Och minns verkligen inte hur det kändes precis innan jag plussade med dottern -14 Tungan ute

    Någon som har BIM ungefär samtidigt? Hur känns det för er just nu? Några "symptom"?


    Följs gärna åt på vägen mot ett plus! PlusSolig

  • Svar på tråden BIM 18 september. Fler? Symptom?
  • LillaAw

    Hej! Äl +7 idag. Känner möjligtvis lite illamående efter lunch idag. Är dock, ursäkta informationen, väldigt gasig och uppsvälld i magen haha. Har varit det i 2-3 dagar. Mina bröst har även börjat göra ont nu men de gör det alltid efter ägglossning. Har försökt bli gravid i ett halvår så vill verkligen att det ska gå nu. Evigt väntande. Hur mår ni andra idag? Någon som tempar också?

  • Aprilkulla

    Jag är fortfarande torr i munnen och törstig hela tiden :p Har även ömma bröst, spänd mage

    och är trött. De symptomerna har jag dock haft tidigare när sen mensen har kommit. Det enda som skiljer sig den här gången är just att jag är torr i munnen haha :p har ingen aning om det ens kan vara en gravid symptom?

  • Eleonoratösen

    Idag känner jag väl egentligen ingenting. Blev lite illamående mitt på dagen, men jag min dummerjöns tog ett graviditeetstest imorse, (ÄL 3/9) så alldeles för tidigt egentligen... Och det var så negativt. Känt mig riktigt deppig och maken sa att han tror inte et tar sig den här månaden.

    Jag oroar mig lite är ju tio år sedan första barnet kom och 7 sedan sista så man känner sig lite "gammal" nu, jag har tre barn och första tog på andra försöket, andra på andra försöket och tredje tog sig utan att vi planerat det. Hade Clearblues fertilitetsmonitor till de två första så det var väldigt smidigt. 

    Men men, det är väl bara att hålla ut ett par dagar, oavsett om man testar eller int lär man få veeta. Otålig bara

  • Linae81

    Hej, jag hoppar in här. Vi försöker att få vårat andra barn. Vårt första kom till via ivf. Hon är 2.5 år nu. Men i december förra året så blev jag gravid spontant, tyvärr slutade detta i missfall men jag kunde alltså bli gravid på naturlig väg. Oddsen är mycket låga enligt läkaren att det ska gå vägen igen men varje månad önskar man och längtar man efter plusset ändå. Men nu till ämnet, sen min ägglossning förra veckan har jag haft mycket molvärk i magen, varit spänd och gasig, haft jätteömma bröst och lite illamående av och till. Symtomen he fortfarande inte gått över så jag hoppas fortfarande! Jag borde ha bim 17/9. Lycka till alla!

  • Atja

    ÄL + 8 och inget illamående eller ömma bröst längre. Hade stark molvärk i magen igårkväll när jag skulle sova, men kändes inte som nån bra värk :|

    Någon som är illamående eller har ömma bröst, har ni det hela tiden?varje dag?

  • jennie08

    Hej hej, jag borde ha Bim den 17 eller 18:e då min ägglossning kom betydligt senare än vad jag trodde. Så jag har inte stenkoll.

    Några symtom har jag knappt, annars brukar jag vara väldigt skengravid med både illamående och molvärk. Men inte den här gången.

    Vi får se hur länge jag klarar av att vänta med att testa. Brukar ha väldigt svårt för att hålla mig.

    Hur mår ni andra?

  • LillaAw

    Äl+8 idag. Sov som en kratta inatt så trodde tempen (använder naturalcycles) skulle vara låg men den va hög ändå. Mår som vanligt. Brösten är ömma och svullna som alltid efter ägglossning. Vill mest bara testa nu så man kan släppa alla förväntningar. Moler lite i magen med.

  • Fr92

    Hej,
    Hoppar in här också. Har BIM 22 september. Känt lite molvärk i magen nu på morgonen (ÄL+4). Även några små "stick" upp mot vänster äggstock. Ingen aning om det säger något egentligen. Det här är andra försöket med första barnet.

  • Loomi

    Hej! Kul att så många har BIM så nära varandra i tiden!

    Är på ÄL+8 idag. Tycker ena stunden att jag inte känner nånting men är ändå illamående av och till varje dag. Minns inte om jag brukar vara det annars inför mens. Har även molvärk.

    Tänkte ta ett "testa-tidigt" på torsdag, ÄL+10. Någon mer som testar innan BIM? Känns så svårt att hålla sig till måndag nästa vecka, när jag har BIM.

Svar på tråden BIM 18 september. Fler? Symptom?