• Loomi

    BIM 18 september. Fler? Symptom?

    Hej.


    Hoppas på att bli gravid med andra barnet nu. Har precis haft ÄL i dagarna och har BIM (enligt appen) 18/9.

    Tycker mig känna "aktivitet" i äggstockarna eller livmodern sedan igår morse. Tycker det hugger och gör lite ont av och till, känner mig ganska öm. Minns inte att det känns såhär annars efter ÄL. Och minns verkligen inte hur det kändes precis innan jag plussade med dottern -14 Tungan ute

    Någon som har BIM ungefär samtidigt? Hur känns det för er just nu? Några "symptom"?


    Följs gärna åt på vägen mot ett plus! PlusSolig

  • Svar på tråden BIM 18 september. Fler? Symptom?
  • Atja

    Tog detta test i förrgår. Tycker mig se en ynka gnutta av sträck där,hehe.. Men om man behöver ändra färgerna i bilden för att kunna se nått så är det inte så pålitligt :") Kul ändå :))

  • Aprilkulla
    Atja skrev 2017-09-16 22:14:13 följande:

    Usch,så tråkigt! Känner med dig,är likadan. Är också på 3dje försöket nu.. Hoppas du lyckas inom en snar framtid!!


    Tack! Spännande med ditt lite svaga streck, hoppas det blir starkare snart! :)
  • vickanj82
    Fr92 skrev 2017-09-12 08:37:30 följande:

    Hej,

    Hoppar in här också. Har BIM 22 september. Känt lite molvärk i magen nu på morgonen (ÄL+4). Även några små "stick" upp mot vänster äggstock. Ingen aning om det säger något egentligen. Det här är andra försöket med första barnet.


    Vi har BIM samma dag ;) Tog test idag som nog var negativ. Jobbigt att hålla sig!
  • Naomii

    Jag har också Bim 18/9 alltså i morgon. Har haft molvärk i en veckas tid nu, varit hungrig/sugen på allt vilket är ovanligt då jag är lite ätstörd annars. Idag känns der verklgien som att mensen ska komma när som helst så jag har tappat allt hopp, gravidsymptomen är typ borta med...

    Är det någon här som haft ont i naveln och även 5 cm under naveln? Känns för högt för att vara livmodern men har aldrig haft aå tidigare, är det gravidsymptom eller hör det inte hit?

    Googlat men hittar bra folk som har värk i blygdben samt långt långt ner i magen....

  • Fr92
    vickanj82 skrev 2017-09-17 10:33:09 följande:
    Vi har BIM samma dag ;) Tog test idag som nog var negativ. Jobbigt att hålla sig!
    Åh vad spännande. Jag vet, denna väntan. Dagarna går så långsamt. Jag har inte tagit något test än. Bestämt mig för att vänta och se om mensen kommer. Om den inte har kommit på fredag tar jag ett test på lördag morgon. Hoppas verkligen att den håller sig borta den här månaden.
  • Loomi

    BIM i morgon. Har testat med testa tidigt, igår på BIM -2 men det var negativt... väntar nu istället för att testa igen. Har den inte dykt upp på tisdag testar jag igen, men det känns inte som att det tagit sig...

    Hur går det för er andra?

  • Brittsommar

    Fick ett svagt streck i fredags men totalt blankt idag. Får ställa in mig på mens på tisdag men är svårt när kroppen skriker gravid. Mår så illa och har halsbränna. Jag har aldrig haft halsbränna innan utan att vara gravid. Har också svårt att bära mina andra barn då mina bröst gör ont när de lutar sig mot mig.

    Suck kan bara mensen komma nu så det är avklarat. ????

  • zebra

    Idag är det BIM. Med min pojk fick jag kraftig nedstämdhet plötsligt vud BIM och ont i bröstvårtorna. Igår kväll hade jag precis en sådan nedstämdhet som gjorde att man nästan grät ihjäl sig för något man normalt inte skulle påverkas av. Idag vaknade jag med ömma bröstvårtor också!

    Känner hopp och vågar inte riktigt testa ifall mensen kommer till kvällen...

    Hoppas verkligen det tog! :)


    :)
  • Loomi

    Vi ligger lika zebra, också BIM idag! Hoppas på plus!

    Har inte fått mensen ännu men är ganska inställd på att den kommer, det känns som det brukar kännas när jag ska ha mens.... Bara att vänta & se..

  • vickanj82

    Tempat varje morgon och idag sjönk tempen så nu väntar jag mig mensen idag eller imorgon. Tråkigt för vi prickade ÄL väldigt bra. BIM 22

Svar på tråden BIM 18 september. Fler? Symptom?