Inlägg från: UndrandeSökare |Visa alla inlägg
  • UndrandeSökare

    Dubbeldonation vid 42; ja eller nej?

    Man kan göra dubbeldonation som ensamstående på Avaclinic i Riga, jag känner till flera ensamstående kvinnor i 40-års åldern som gjort det där, och lyckats få barn på första försöket.

    Jag och min man håller på med dubbeldonation där nu.

    Vi fick 13 färska ägg från donatorn, 12 befruktades. Alla levde på dag 3. På dag 5 gjorde vi PGS på 8st embryon och 7 var normala kromosommässigt.

    2 sattes in och 5 till frysen. Första försöket blev tyvärr missfall (pgr av mitt överajtiva immunförsvar, men har fixat immunutredning och nya mediciner nu).

    Planerar nästa insättning nu i mars 2019. PGS är ett tillval som kostar extra. Du kan ställa frågor till mig om du vill om du vill veta mer om dubbeldonation.


    Tapparhoppet skrev 2019-03-09 22:24:27 följande:

    Hej!

    Länge sen du skrev inlägget om Embryodonation så jag chansar o ser om du kan svara. Jag har aldrig skrivit någonstans på internet men känner mig ensam i barnlöshets-härvan. Innan jag skriver mer får jag se om du ens ser det jag skriver. Jag har ingen koll på hur sånt här fungerar. Med vänlig hälsning, Pernilla


  • UndrandeSökare
    AnnaMaria777 skrev 2019-09-25 08:36:53 följande:

    Hej!

    Hur går det för er, undrandesökare? Jag har idag fått frågan om jag och min man vill

    Överväga dubbeldonation då han inte har några spermier och jag har dåligt med ägg.

    Ivf försöken har avbrutits då det bara blev ett ägg! Nån som kan ge mig lite hopp?


    Det finns gott om kvinnor som lyckats via äggdonation eller dubbeldonation i den tråd jag startat. Den heter "Vi som planerar äggdonation 2019" (här på Familjeliv)
Svar på tråden Dubbeldonation vid 42; ja eller nej?