• Anonym (pp)

    Mitt ex är galet.

    Och vad för sorts gott tror du att det kommer ur att du går med på allt exet ber dig om och låter honom hota och skrämma dig?? Seriöst?

  • Anonym (pp)

    Tycker synd om dig. Själv råkat ut för galna karlar men som tur var aldrig så där allvarligt. Kommer ihåg hur rädd jag var.

    Tänk på en viktig sak. Han har ALDRIG rätt att kränka dig eller hota eller skrämmas. Han har förbrukat ditt förtroende och du har INGEN skyldighet att samarbeta med honom eller ha någon sorts relation med honom. Du är INTE livegen honom bara för att ni har barn ihop och du är INTE någon bra förebild om du går med på att leva i en destruktiv relation (vilket du är i nu även om ni separerat).

    Det är bra att du dokumenterat allt. Fortsätt med det. Och prata med polisen om ditt nästa steg. De och kvinnojourer borde vara bäst lämpade att ge dig råd om vad du ska göra.

    Har du någonstans du kan söka skydd? Hos föräldrarna, syskon eller god vän du kan bo hos ett tag? Tänk på att galna män är som farligast perioden efter att man lämnat dem och/eller polusanmält dem.

Svar på tråden Mitt ex är galet.