• Anonym (NEJ)
    Äldre 14 Sep 12:48
    6822 visningar
    26 svar
    +1
    26
    6822

    Mitt ex är galet.

    Kjell2 skrev 2017-09-14 11:28:44 följande:

    Som man bäddar får man ligga. Genom att hela tiden acceptera han dåliga beteende får du honom att fortsätta. Han vinner dubbelt, dels får han umgänge mm precis som han vill och dels får han dig att må dåligt.

    Du kan välja att fortsätta som förrut, vika ner dig hela tiden. Eller ta striden nu, säga stopp, anmäla, vägar ändra fastställt umgänge mm.


    Usch! Sådant tänk som du har är vidrigt,
    NEJ det är inte TS fel, hans handlande beror på honom och bara honom, han enbart är ansvarig för det så lägg av med sådant neandertal snack,

    TS spara allt han skickar till dig, spela in alla samtal, sen lämnar du överallt till polisen, ju mer du har desto mer har han att förklara och stå till svars för.
    Och återigen, det är inte ditt fel på något sätt att han beter sig som han gör, det är bara hans ansvar.
    ´
  • Anonym (NEJ)
    Äldre 14 Sep 13:10
    #20
    +1
    Kjell2 skrev 2017-09-14 12:53:21 följande:
    Så TS har gjort rätt till nu och borde inte ha agerat annorlunda tidigare?
    När du vänder fokus på TS handlande hurvida hon har gjort rätt så fråntar ju du honom en del av ansvaret och han och enbart han är ansvarig för hans handlande.

    Tycker du ska ta och fundera lite över hur du resonerar för jag tror inte du medvetet vill vara en som skuldbelägger kvinnor och ursäktar män som misshandlar sina fruar fysisk eller psykiskt, du har bara tyvärr ett väldigt gammaldags och fel tänk som du behöver förändra, detta tänk finns tyvärr även inom myndigeter som polis och det måste ändras, är på väg at förändras men det går långsamt.

    Det finns en massa saker ts kan göra, hon behöver råd och hjälp MEN skulden ligger inte på något vis hos henne, skulden till handlandet ligger enbart hos honom.
  • Anonym (NEJ)
    Äldre 14 Sep 13:33
    #22
    Kjell2 skrev 2017-09-14 13:17:38 följande:
    Det kan du få tycka.

    Jag säger väl i slutändan samma sak som du. Att om inte TS gör något lär det inte bli en förändring.
    Att ts måste göra något är vi överrens om. Skulden till hans handlande däremot är enbart hans.

    Men ja ts har sparat allt säger hon så mitt råd är att lämna in detta, det går ju inte bara ut äver henne ut över hennes barn, plus att såna människor som han kan eskalera och ts hamna i en ännu mer farlig situation hon redan är i, att han har gått över alla gränser redan är ju odiskutabelt.


Svar på tråden Mitt ex är galet.