Inlägg från: Anonym (Malin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Malin)

    Mitt ex är galet.

    Jag har upplevt den sits du sitter i nu i 4 1/2 år. Och TYVÄRR så tror jag aldrig att den kommer ändras det går lite upp o ner, vi har prövat familjerätten i omgångar men jag upplever att det faktiskt inte ger ett skit förutom att dom för oss förklarat sätt dom skiter i oss vuxna o ser för barnens bästa och har riktigt skeva tankar. Vi har även varsin advokat som vi träffar då å då om ändringar i avtal osv. Han e världens bästa på att manipulera folk. Jag träffade min "nya" sambo i stort sätt efter jag lämnade honom och vi har nu levt ihop i straxt över 4 år och han är världens bästa då även han fått mottagit rätt mycket hot o blivit drabbad rätt mycket med sitt jobb när barnens pappa skiter i o hämtar dom osv. Barnens pappa kämpar även i stort sätt dagligen med att förstöra för oss med olika rykten. Som t.ex att jag varit på dejt med honom o liknande sjuka saker. Så det gäller att man har ett starkt förhållande annars kommer det aldrig hålla. I dags läget så är det grymt svårt att få ensam vårdnad då pappan inte gör något mot barnen utan bara mot mig. Så tyvärr har jag bara fått accepterat det o försöker att skaka av mig det. Vi har lämning genom dagis och skola så vi behöver tack o lov oftast aldrig ses men det är ändå väldigt mycket krånglig med att han inte kan hämta osv. Nu väntar jag och sambon ett gemensamt barn om det går vägen, så vi sitter här och laddar upp på att han ska få reda på det så vi kan börja på en ny omgång av trakasserier. Jag hoppas allt löser sig bättre för dig :)

  • Anonym (Malin)
    Anonym (?) skrev 2017-09-14 15:10:33 följande:

    Jättehemskt att höra om din situation och jag känner för ermen hur iallvärlden tänkte du och din nya när ni bestämde er för att skaffa ett till barn i den här situationen?

    Förstår att ni vill ha ett gemensamt barn men inte sjutton är det rätt att dra in ett til loskyldigt barn med tanke på situationen så där tycker jag ni har gjort fel, det drabbar ju även alla inblandade barn, du pratar om hot etc och ni ska skaffa ett till barn trots att ni vet att ditt ex kan komma att explodera?

    Självklart ska inte han få avgöra vad ni gör eller förhindra era liv men det är ni som har ansvaret för era barn och att frivilligt utsätta ett till barn för detta det förstår jag bara inte. Ibland måste man sätta barnen före sin egen vilja och önskan om fler barn.


    Alltså ursäkta??! Det där gjorde mig riktigt jävla less. Ska mitt o min familjs liv bli lidande pga ett idiotiskt X? Jag gjorde ett stort misstag som gjorde valet att skaffa barn med honom han gick från världens underbaraste till den som ringde 112 för att han hade misshandlat sönder sin flickvän!!! Och med det menar jag inte att jag ångrar mina barn. Skulle ALDRIG någonsin låta han dra ner mig! Mina barn har aldrig någonsin blivit drabbade av hans vidriga beteende FÖRUTOM dom gånger när han inte hämtar dom. För dom är det en vane sak. Och det täcks alltid upp med att pappa måste jobba även om det är en ren lögn. Att jag inte skulle ha rätten till att skaffa ett nytt barn? Hur tänkte du där? Det är inte mitt fel att det svenska rättssystemet är så skevt som det är i dagens läge.. Jag vet inte hur mitt blivande barn på något vis skulle kunna bli drabbat av mitt x?!
Svar på tråden Mitt ex är galet.