• Äldre 7 Dec 16:57
    4704 visningar
    13 svar
    13
    4704

    Är jag helt bortskämd?

    Jag tycker absolut inte det är bortskämt att förvänta sig att ens föräldrar ställer upp och barnvaktar under förlossningen. Jag tycker det ingår i att skaffa barn att man hjälper till med barnbarnen också.

    Det är såklart mycket begärt att de ska ställa in en affärsresa för att vara barnvakt, sådana kan faktiskt vara jätteviktiga. MEN de borde aldrig ha planerat in en affärsresa just den här tiden från första början. 


    De har väl vetat om detta i minst ett halvår, eller?

    Skulle aldrig i livet acceptera att föda själv! Vem ska hålla bebisen medan jag ligger halvt medvetslös och blir ihopsydd efteråt? Och tänk om det blir komplikationer... Att inte ha sin partner där då skulle vara en mardröm. 

  • Äldre 7 Dec 17:16
    #13
    LejonSa skrev 2017-12-07 17:05:02 följande:

    Sitter i lite samma sits.

    Svärisar nära men ?orkar inte. För gamla. Kan inte? osv. Mina föräldrar kan och vill (lämnar sina jobb). De kommer komma så fort de får signal. MEN bor ca 5 h härifrån med bil. 3,5 med tåg. Har i princip ingen annan kring oss som barnet är tryggt med.

    Jag föder hellre ensam då än att låta stora barnet vara hos folk han inte är trygg med. Men samtidigt blir jag ledsen över situationen.


    Tur att dina föräldrar kan i alla fall då. På 5 timmar så hinner de ju förmodligen innan det värsta börjar i alla fall. Så kan din man vara med på slutet och på natten efter om ni blir kvar. Det är ju ändå viktigast. Även om det blir jobbigt att gå där själv med värkar de första timmarna förstås
Svar på tråden Är jag helt bortskämd?