• Linnnn

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    LitenBlomma skrev 2018-01-17 08:09:53 följande:

    Åh, du menar så

    Ont efter ett större intag som middag med kött. Yoghurt, flingor och mackor går bra och lättsmält mat, ris och fisk tex.

    Imorgon är det dags för bvc. Och på fredag ska jag till tandläkaren och laga 2 hål, min man ska med och passa Charlie. Det blir första gången så jag hoppas att det går bra. Får tanka honom full med mjölk innan.


    Vad jobbigt! Kan dottern gå i skolan? Konstigt att det inte ger med sig.

    Det går säkert bra med Charlie. Min erfarenhet är att det mest är jag som tycker det är jobbigt...
  • Linnnn

    J sitter i matstol vid bordet och han blir 3 mån imorgon. Nu har han ju hela tiden varit väldigt stadig och han får bara sitta så länge han är glad och orkar sitta ordentligt.

    Imorgon är det dags för vaccinering och vägning.

    Går ni andra på mammagrupp eller öppna förskolan? Den här gången har jag varken gjort det ena eller det andra - är väl därför jag hänger här hela tiden

  • Linnnn

    Jag förstår vad du menar erijon. Jag har mått väldigt bra efter att J kom och han sover dessutom bra på nätterna och jag har ändå ingen lust eller energi att hitta på något på förmiddagarna. De veckor då jag har mer än en grej inbokad tycker jag är rätt jobbiga även om det är trevliga grejer. Dessutom är ju eftermiddagarna ganska intensiva eftersom barnen antingen har kompisar med hem eller så åker vi ofta iväg på något. Jag vill ha fm till att träna, städa (vill jag ju inte, men måste ju...) och vila - och få ensamtid med J. Jag gick på öf för att träffa andra mammor första gången och för att ha något att göra med 2-åringen andra gången och nu vet jag inte riktigt vad jag skulle göra där..., men kanske ändrar jag mig också längre fram när J är större.

  • Linnnn

    Coolt att du valde att behålla barnet när du bara var 17 erijon. Jag undrar om jag ens hade vågat överväga det om jag hade blivit gravid. Min familj var så noga med att man skulle ha utbildning osv innan, men nu som vuxen fattar jag ju att man kan göra saker i en annan ordning.

  • Linnnn

    Jag menar nog kanske snarast att nu när jag själv har barn fattar jag att man kan göra saker i annan ordning.

  • Linnnn
    erijon skrev 2018-01-19 07:26:02 följande:

    Coolt och coolt, idag hade jag ju aldrig gjort det eller rått andra att göra det. Men JAG klarade det bra och tog det på allvar. Många gör ju inte det. Sen dess har jag känt mig som 30+ också. Haha :) Man blir ju en annan människa såklart.

    Ja jag utbildade mig direkt efter och började jobba direkt det var klart. Nu var det inte universitetsutbildning, men det kan jag inte börja med än för jag vet verkligen inte vad jag skulle göra då.


    Bra gjort! Jag var först bland mina närmaste vänner att skaffa barn och då var jag 28...
  • Linnnn

    Usch, J blev riktigt dålig av sprutan. Över 39 graders feber, så han var ganska eländig. Min bvc-ssk menade att det var ganska ovanligt att få någon reaktion alls, kanske att de sov lite mer. Nu verkar han åtminstone må bättre även om jag inte är säker på att han är feberfri än.

  • Linnnn
    LitenBlomma skrev 2018-01-22 10:41:00 följande:

    Härligt! Vilken bjässe

    Vi kom aldrig iväg till bvc eller tandläkaren, 4 åringen fick maginfluensa och sen 40 graders feber. Stora flickan hade ont i halsen och nu ligger stora pojken med 40 graders feber och kraxar.


    Usch vilket elände! Hoppas ni kryar på er snart! Är ju den tiden på året. Håller tummarna för att barnen ska vara friska till planerad konsert och resa framöver. I stora tjejens klass är nog en tredjedel av barnen sjuka.
Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här