• Linnnn

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    Precis som kara84 tar jag gärna emot tips på bra aktiviteter för syskon och bebisar. Min nioåring är lite för stor för att bara hänga i en lekpark (åtminstone de vanliga här hemma). Bibblan gillar vi allihopa och de stora tar förstås gärna med kompisar hem, men varken sjuåringen eller jag orkar nog kompisar alla dagar. Ska försöka kolla upp vilka som har aktiviteter för barn på em, mycket är ju för barn 0-5 år.

  • Linnnn

    Hoppas att du fått i dig något att äta så att du får må lite bättre erijon. Inte lätt att orka något alls annars.

  • Linnnn

    Tack för fina tips Litenblomma! Ska absolut köpa lite nytt pyssel (julgrejer kanske). Jag får nog ta mig till simhallen också. Ser mest framför mig hur jag försöker undvika att halka omkull med bebis i famnen, men barnen älskar ju det. Att hitta på grejer att göra hemma brukar funka bra, men jag åker gärna och hittar på något. Blir lätt att jag bara städar och plockar hemma istället för att hänga med barnen och det vill jag ju inte göra varje dag

  • Linnnn
    erijon skrev 2017-11-10 20:52:27 följande:

    Svårt att säga. Mindre smärta i magen, springer inte på toa lika ofta. Kommer väldigt lite. Kan dricka mycket, hinkar i mig saft. Usch, men bättre än vatten i detta fall.

    Tog alvedon igår vid 23.30 typ, sen ingenting förrän vid 12.30 idag för då Hade jag 39,7 i temp idag. Men den gick ner en hel grad SNABBT med alvedon. Då mådde jag sådär..

    tagit alvedon en gång till för att kunna äta middag, men det blev mest dryck och någon tugga av pizzan som jag själv valt för att jag trodde jag var sugen.

    Hoppas må bättre imorgon!


    Stackare! Jag brukar känna mig helt utslagen med så hög feber och du har ju varit dålig i så många dagar och inte fått behålla maten dessutom.
  • Linnnn

    När man har hög feber mår man oftast bättre om man tar halv dos alvedon var tredje timme istället. Då slipper man att febern pendlar så mycket upp och ner.

  • Linnnn

    Skönt att höra att du mår bättre! Du får försöka ta det lugnt ett tag till.

    Stora barnen fixade med lite hjälp frukost på sängen till pappa och pysslade om honom lite extra. Jag tänker att mitt jobb mest är att fira min egen pappa, men jag påminner förstås barnen och hör om de vill fixa eller köpa något särskilt.

  • Linnnn

    Inte lätt med relationer... Men jag vill verkligen att mina barn ska ställa upp för varandra precis som jag och mina syskon gör även som vuxna. Och att jag får ha en nära relation med dem.

    Jag har fått hemleverans från media markt, men det var ny kyl och frys och inte tandborste

  • Linnnn

    Även när man är vuxen tycker jag att det är föräldern som har det största ansvaret för relationen. Och som har mest att förlora på att inte upprätthålla den. Tänk att inte få träffa sina barnbarn!

  • Linnnn

    Vad skönt att du mår bättre erijon! Och Edvin har väl kanske lite extra vikt att ta av?

    Här har nog liten, som snart blir 4 veckor, passerat 5 kg. Vi vägde förra veckan och då var han 58 cm och vikten hade ökat mycket vilket väl beror på den där "amningspuckeln". Han lyfter på huvudet då han ligger på mage, men alla mina barn har varit stora och starka redan vid födseln, så har dålig koll på hur det brukar vara.

    Tjusig orm Litenblomma!

    Jag tror inte du behöver oroa dig Bfoktober2017, även om man förstås känner sig klantig. Jag behöver också ha liten nära mig för att kunna sova. Även om jag bara ska vila en liten stund på dagen vill jag helst ha honom bredvid eller på magen.

Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här