Inlägg från: Anonym (Vuxen man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vuxen man)

    Svårt att ta uppmärksamhet från unga män på allvar

    Anonym (Stor portion lust) skrev 2017-10-05 15:35:09 följande:

    Du kan ta uppmärkamheten från unga män på allvar fast det finns olika skäl bakom som jag ser det. Jag är 50 och får väldigt mycket uppmärksamhet från unga män mellan 20-32 och det har varit så i många år. Männen som svarat hittills i tråden är inte representanter för denna skara,  det är tydligt. Jag urskiljer ett förakt för detta fenomen i deras ton. Men om du kollar runt på nätet och här på FL ser du många trådar från män som söker betydligt äldre kvinnor än de själv även på stora dejtingsajterna och mer renodalde sexsidorna.

    .

    Män gillar ha sex med villiga kvinnor och har inte så stora krav generellt men de yngre männen som aktivt söker och tänder på äldre har en önskan om att sexet ska vara mer utvecklande, vilt, ohämmat. Att äldre kvinnor är självsäkra, avslappnade och omättliga i sin lust till skillnad från yngre tjejer som kanske är mer upphängda på sina utseenden, och inte så hemma i sin egna sexualitet. Äldre kvinnor har också lättare att få en yngre man att känna sig bekräftad och åtrådd pga sin ungdom vilket ger en extra kick till upplevelsen samt att kvinnan känner sig sexig och bekräftad som blir vald av den yngre.

    Många män gillar även kommunikationen, mognaden och samtalen man kan få med en äldre person som jag upplevt. Jag har haft både kortare och längre relationer med 20 år yngre män där vi haft betydligt mer gemensamt än sexet. Men när det kommer till seriösa förhållanden finns det oftast en outtalad spärr trots att djupa känslor kan uppstå, vilket kan komplicera till det. Rent sexuellt och energimässigt fungerar äldre kvinnor bra med yngre män så tycker absolut att du ska testa detta om du har möjlighet. Har haft många underbara stunder med vackra unga män som förgyllt mitt liv och härligt sex som jag aldrig skulle vilja vara utan. Men för en djupare relation vill jag ha en man i samma ålder och med samma perspektiv som jag själv.


    Detsamma gäller i det omvända dvs ung kvinna med mogen man. Även den föraktfulla tonen från äldre kvinnor som kommenterar yngre kvinnors attraktion till mogna män.
Svar på tråden Svårt att ta uppmärksamhet från unga män på allvar