• Anonym (dubbelliv)

    Att ha en otrohetsaffär

    Jag har en otrohetsaffär. Trodde aldrig att det skulle hända mig, att jag skulle göra en sådan sak. Men nu har det hänt. 

    Mitt förhållande är överlag ett bra förhållande. Kanske lite vardagligt men ändå fyllt med skratt och samma värderingar. I vårt förhållande är det sexet som tryter. Jag vill mer och har alltid velat mer, jag är ganska öppen och vill prova på det mesta medan han är mer killen som nöjer sig med ett ligg i veckan och lite egna handtrallor. Trots detta har vårat förhållande knatat på år efter år och vi planerar en framtid tillsammans.

    Men så dök han upp. Han jag har en affär med. Vi har varit ytligt bekanta i några år men alltid haft ett gott öga för varandra, något vi aldrig pratat om direkt men vi har bara märkt av det. Av en slump hamnade vi i samma kretsar och vi började tala och väldigt tidigt började vi flirta. Vi drogs till varandra likt magneter och det tog inte lång tid innan vi hade ett hemligt möte och hade sex.
    Helt fantastiskt underbart sex. Från första stund. Jag slappnade av totalt, jag gav mig till honom helt. Han är dominant och sådär galet kåt hela tiden som jag är. 
    Vi har en affär nu, vi träffas i smyg och har sex, helt galet bra sex, flera gånger på raken. För första gången någonsin har jag kommit under samlag. Det var fantastiskt,

    Hur underbart och fantastiskt det än är med min älskare så kvarstår det faktum att jag bedrar min man, på värsta tänkbara sätt. Har jag ingen skam i kroppen kan man fråga. Min älskare vill mer, han står redo att öppna sitt hem för mig, han vill ha mig helt för sig själv. Jag vill dock inte lämna min man och det liv vi har men jag vill heller inte sluta ha sex med min älskare. Jag står inför ett val och jag måste välja snart.

    Jag vill höra era historier, ni som haft en otrohetsaffär. Hur slutade det hela eller pågår det fortfarande?

    Moralkärringar undanbedes. Jag är fullt medveten om att det jag gör är hemskt, vidrigt och elakt mot min man. Jag är medveten om att det inte ens är jag som borde få ha ett val. Hur skulle jag känna om min man gjorde så här mot mig? Ja hemskt, fruktansvärt, såklart. Nu är det som det är.

    Finns det ens ett lyckligt slut på en sådan här otrohetsaffär? 

  • Svar på tråden Att ha en otrohetsaffär
  • Anonym (dubbelliv)
    Anonym (typiskt) skrev 2017-10-09 19:31:15 följande:
    Jo du söker sympati eftersom du aktivt undanber kritik och ifrågasättande

    Du söker storys men enbart de storys som passar in i det du vill höra

    Exakt, du vill enbart höra om lyckliga slut, det är därför du anses för att söka sympatier och storys som passar det du vill höra.

    Din partner lever också bara en gång, har inte även han rätt att leva sitt liv som han vill, eller är det bara du som får det?
    Jag söker inte alls endast storys som passar in i det jag vill höra! Det har jag inte skrivit någonstans. Sluta få för dig att du vet vad jag söker, känner och vill. Idiot.
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (dubbelliv) skrev 2017-10-09 21:28:13 följande:
    Jag söker inte alls endast storys som passar in i det jag vill höra! Det har jag inte skrivit någonstans. Sluta få för dig att du vet vad jag söker, känner och vill. Idiot.
    Anonym (dubbelliv) skrev 2017-10-09 14:23:07 följande:

    Jag vill höra era historier, ni som haft en otrohetsaffär. Hur slutade det hela eller pågår det fortfarande?

    Moralkärringar undanbedes. Jag är fullt medveten om att det jag gör är hemskt, vidrigt och elakt mot min man. Jag är medveten om att det inte ens är jag som borde få ha ett val. Hur skulle jag känna om min man gjorde så här mot mig? Ja hemskt, fruktansvärt, såklart. Nu är det som det är.

    Finns det ens ett lyckligt slut på en sådan här otrohetsaffär? 



    Jasså?
    Du är ju ganska snäv i det du vill höra och väldigt bred i det du inte vill höra.
  • Anonym (typiskt)
    Anonym (Me too) skrev 2017-10-09 20:26:32 följande:
    Jag vill inte uttala mig om hur andras förhållanden är. Har lärt mig genom åren att få saker är så lätta som de ser ut på ytan. Har haft vänner jag trott haft det jättebra som blivit slagna, inte haft sex på 10 år, avskytt varandra, levt dubbelliv under många år... Hela tiden har jag trott att de haft det bra, för det har sett så ut på ytan.

    Så inte ens i en sådan här fråga tycker jag att jag har mandat att tycka att jag är "lite bättre" för att jag sade som det var till min man. Anledningen att jag gjorde det var att vi kände varandra så väl och jag visste att han inte skulle spöa mig eller kasta ut mig, utan lyssna (i alla fall till slut). Vad vet jag om TS och hennes situation? Det finns ett helt spektrum av relationer där ute, vars vidd och komplikationer jag inte har en aning om.

    Det var mycket jag sade när jag tex var i 20-årsåldern. "Jag skulle ALDRIG vara otrogen var en av de sakerna" - och det har jag aldrig varit, förutom med denna man. Som ändå betytt mest, då han är far till mina barn. Men av just den anledningen hade jag också enormt svårt att ta mig lös, vilket jag aldrig kände före honom. Så det blev som det blev; jag tog till något jag visste skulle tvinga mig över kanten.

    Det var dåligt av mig, ja. Men överlag (till och med enligt maken) så har jag levt ett vänligt och bra liv. Han har haft det bra, våra barn har haft det bra. Jag har skött om honom, barnen, husdjuren, mina svärföräldrar och mina egna föräldrar. Har tagit hand om vänner och bekanta. Tänkt på andra i första hand, tills frustrationen blev för stor. Och där slant det för mig. Det var en dålig handling, men jag är ingen dålig människa.
    Men se där dök nästa standard argument upp.... jag har lärt mig genom åren... tyvärr håller inte det argumentet heller, jag har då aldrig hört talas om att ålder skulle göra svek, lögner, och förnedring av en annan människa ok. Möjligen får man mer förståelse för varför folk agerar som de gör, men att förstå varför är inte detsamma som att tycka det är ok. Precis som man kanske bättre förstå varför folk är otrogna så förstår man ju också bättre hur destruktivt det är för de som drabbas.

    Givetvis kommer det finnas väldigt många olika slags förhållanden eftersom människor är olika, men riktigt så olika att man anser att svek och lögner är ok i ett förhållande är vi inte. Och jag tror du vet lika bra som jag att den enda anledningen man har till att ljuga om sin otrohet är för att slippa står för sina handlingar och ha möjlighet att kunna fortsätta med det om man behagar. Men jag förstår att det låter ju så mycket bättre att påstå att vi alla är så unika och så olika att rätt och fel inte existerar, allt är bara val.

    Ja vi åldras väl alla på olika sätt, vissa behåller sina värderingar, andra tappar dem på vägen. Jag börjar närma mig 50 och har aldrig varit otrogen och kommer förmodligen aldrig vara det heller. Detsamma gäller de flesta av mina vänner. Mao verkar det gå alldeles utmärkt att åldras utan att börja svika och ljuga fär människor man säger sig älska.

    Det var väl bra att ni löste det, men borde inte TS man få samma chans som din man att själv få välja vilket slags förhållande och vilken slags partner han vill ha? Du har fortfarande inte svarat på den frågan.

    Om man är eller inte är en bra människa är subjektivt, det avgörs oftast av summan av ens handlingar och bedöms oftast av andra människor inte en själv.
    En otrohet behöver inte definiera en som person, men hur är det med att tvinga sin partner att leva i en livslögn år efter år?
  • Anonym (Buk)
    Anonym (typiskt) skrev 2017-10-09 22:33:22 följande:

    Jasså?

    Du är ju ganska snäv i det du vill höra och väldigt bred i det du inte vill höra.


    Men hörru, är det inte dags att lägga ner nu? Tror alla har fattat att vad du tycker, men det var inte det den här tråden handlade om precis som du skriver själv ovan. Låt TS vara snäv i det hen vill höra, det kallas avgränsningar.
  • w123
    Anonym (Me too) skrev 2017-10-09 17:09:47 följande:

    Så summa sumarum: att det hände var inte schysst mot min man men gjorde att jag fick kraften att göra något i stället för att lalla på i hundra monotona år. Nu är jag snart singel och redo att träffa någon på riktigt, och förhoppningsvis kommer det en dag en man som är både bra i sängen och kul att prata med.


    Och vad vet din fd man om vad du gjorde? Hur mår han idag? Vad säger barnen?
  • Trevlig man
    Anonym (...) skrev 2017-10-09 20:59:35 följande:

    Kunde ha varit jag som skrivit jag och min man har dåligt sexliv alltid haft typ bara han får komma så är de klart . Jag har under några veckor haft sex med en annan inte haft så bra sex på år och dagar . Älskaren vill att jag lämnar mitt förhållande och jag vet inte vad jag ska göra då vi har 2 småbarn jag är ett svin så enkelt är de ! Har underbar sex med älskaren och skit kass med gubben önskar jag visste vad jag ska göra


    Även svin har har kåthet och lust :)
  • Aika

    TS: Om du verkligen är medveten om att det är "hemskt, vidrigt och elakt" så ta dig i kragen! Sluta upp med dina otrohetsaffärer och prata med din man. Om dina "äventyr" är mer värda än mannen vid din sida, gör slut! Sedan kan du med gott samvete leva ut dina sexuella lustar. Otrohet är det fulaste man kan orsaka någon. Jag har egna erfarenheter av det. Sex är som godis, det skapar ett sug. Vissa kan säga nej medan andra saknar självbehärskning. Du borde skämmas...

  • MR Human
    Aika skrev 2017-10-10 14:55:36 följande:

    TS: Om du verkligen är medveten om att det är "hemskt, vidrigt och elakt" så ta dig i kragen! Sluta upp med dina otrohetsaffärer och prata med din man.. Du borde skämmas...


    Du pratar för döva öron! Alla som är otrogna vet allt det där men kommer med floskler som "man lever bara en gång"

    Det är bara att hoppas på att det finns nån högre makt nånstans som ser till att de nån gång i livet får tillbaka den smärta de orsakat andra.
  • Anonym (Sara)

    Men man lever bara en gång.

    Och smärta för andra blir det bara om det kommer fram. Sköter du det snyggt blir det ingen smärta utan bara njutning.

  • Glok
    Anonym (Sara) skrev 2017-10-10 15:32:21 följande:

    Men man lever bara en gång.

    Och smärta för andra blir det bara om det kommer fram. Sköter du det snyggt blir det ingen smärta utan bara njutning.


    Så ursäktar otrogna svekfulla svin sitt svek är du ett svekfullt svin.
Svar på tråden Att ha en otrohetsaffär