• Anonym (?)
    Äldre 12 Oct 00:29
    12199 visningar
    48 svar
    48
    12199

    Är 18 år, men får inte sova över hos min pojkvän?

    Anonym (Ledsen tjej) skrev 2017-10-11 08:44:32 följande:

    Jag är 18 år och har varit tillsammans med min kille i snart 1 månad. Mina föräldrar vägrar låta mig sova över hos honom även om de redan har träffat honom. Han är en bra kille, i min ålder och kommer från en familj som har det väldigt bra ställt. 

    Jag är en ansvarsfull tjej. Jag ljuger aldrig för mina föräldrar, jag berättar allt för de och jag gör alltid bra ifrån mig i skolan. Därför tycker jag att jag är gammal nog att faktiskt kunna spendera en natt hos min pojkvän och hans familj, men det får jag inte. Alla mina andra vänner får det, så jag förstår inte varför mina föräldrar inte tillåter detta?

    Jag respekterar mina föräldrar och har alltid lyssnat på de, men denna gången känner jag att jag faktiskt borde få detta. Har jag fel?


    Det är sorgligt att du inte får det, du har ju all rätt ju. Har du samtalat med dina föräldrar om dina rättigheter och vad du känner för honom?

    Hur var dina föräldrar när dem var i din ålder?

    Sov inte dem över hemma hos varandra?

    Jag blir frustrerad när jag läser såna här trådar om trångsynta föräldrar, men om man är muslim så har man såna kontrollerande föräldrar som utöver sin auktoritet med dominans. Det är synd att muslimska föräldrar håller på sådär.
Svar på tråden Är 18 år, men får inte sova över hos min pojkvän?