• Äldre 19 Dec 08:52
    18724 visningar
    21 svar
    21
    18724

    Singel, 30+ tjej och alldeles för kräsen

    cornelia85 skrev 2017-10-16 00:00:52 följande:
    Alternativ ett var det nog när jag var yngre, men så är det inte längre. Vill inget hellre än att fastna. 

    Däremot det andra du skriver, det stämmer nog. Jag vill så mycket på en gång. Träffar jag en ny person granskar jag personen efter parametrarna "är detta någon jag kan tänka mig att leva mitt liv med och skaffa barn med". Stora skor för denna att fylla efter tre dejter. Däremot är detta aldrig något jag visar utåt. Jag gör det mesta för att verka "chill" och inte skrämma bort killar att jag i stället blir distanserad. 

    Men att träffa en kille på vanligt sätt? Hur gör jag det? Jag kan inte lura min hjärna att jag inte vill ha något seriöst. Tankesättet "det kommer när man minst anar det" är det värsta jag vet eftersom att jag definitivt kommer hamna ensam då. Jag träffar ju ingen utanför min lilla krets om jag inte försöker. Men balansgången att inte dra för stora växlar mentalt redan tidigt, det är det som är svårt. Jag vill ta det chill och lära känna folk, förutsättningslöst. Men det är svårt.  
    För att vara hemsk och dryg... det kommer verkligen när man minst anar det. :P Jag var singel i strax över 2 år innan jag träffade min man i en intressegrupp på Facebook.
    Hade passerat 30 och började känna som du att skeppet seglade iväg med mig på kajen. Smådejtade lite under tiden, men ingen kändes rätt, ingen ville det jag ville, och jag hade jättesvårt att hitta annat än idioter som bara ville ligga.
    Till slut gav jag upp allt vad dejtingsidor osv hette, satt hemma (sjukskriven) och dagdrömde om min prins. Började i samma veva intressera mig mer för hantverk, prepping, och lite annat spännande, och det var i ett sånt forum som han en dag bara dök upp. Jag högg direkt på hans nystartade tråd, snygg och rolig var han, men bodde 30 mil bort. Vi snackade konstant i 2 veckor innan vi träffades, och redan vid första dejten var vi båda fast.

    Det jag vill ha sagt är att du inte ska låta hoppet dö. Låt det finnas i bakhuvudet, men försök att fokusera på annat. Hitta nya intressen, lev livet som vanligt och var öppen för nya bekantskaper.

    //En av flera väninnor som gett upp dejting och då helt plötsligt har Kärleken dykt upp
  • Äldre 19 Dec 09:06
    #9
    +1
    Cl4udio skrev 2017-12-19 09:02:05 följande:
    du sjukskrev dig för att kunna tänka mer på dejtandet?
    Nja, riktigt så desperat var jag inte. :P Jag var sjukskriven, vilket jag skrev i parentes som en förklaring till varför jag satt hemma.
Svar på tråden Singel, 30+ tjej och alldeles för kräsen