Forum Psykisk ohälsa - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Bipolär. Känner någon igen sig i mig?

  Mån 31 maj 14:06 Läst 2512 gånger Totalt 13 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Sympatico) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Sympa­tico)
  Återställ
  Mån 31 maj 14:06 #11

  Är medveten om att detta kmr ge kontroversiella tankar, antagligen pga av social indoktrinering. Men är fan värt, efter att insett att så många lider men ingen får något som ultimat fungerar.

  Efter negativ erfarenhet av Ergenyl har jag efter nitisk desperation över diverse forum på nätet, funnit flertal vetenskapliga belägg, samt individuella vittnesmål för att microdosering av psykadelika, gett extremt bra resultat för flertal individer, lidande av desperata depressioner utan bot, Bipolaritet etc. De flesta av dessa individer har gått banan runt med experimentella farma-substanser, för att råda bot och komma rätt i livet igen, varav alla resulterat till massvisa bieffekter så som bortfall av känslo-register, apati, zombie-medvetande.

  Istället har ett protokoll av microdosering av ex LSD, 10-20ug var 3dje dag, resulterat till dramatisk förbättring av diverse problematik symptom och ökat stabilitet, lyft ifrån dagliga självmordstankar, bokstavligen gett tillbaka livet etc. Hmm. Möjligtvis kmr inte farmakologiska industrin tjäna $$$ på denna medicinering, go figure. Men vad forskningen/flertal studier visar och massvis av vittnesmål pekar på, är microdosering rena rama dunder/mirakel lösningen för diverse mentala I-lands problematik. Go figure.

  Blir så ledsen att läsa alla dessa inlägg ifrån individer som lider 24/7, av olika mentala opassande effekter, som skl medicineras. Och vet att denna post är aningen kontroversiell. Men ärligt talat. Folk kämpar för sina liv, och flertal har prövat all farmakologisk medicineringen utan bra resultat elr med en mängd bieffekter, samt resulterat till likgiltighet, självmord i form av desperation. Medan, forskning visar rätt kristallklart att microdosering av psykadelika har löst flertal mentala problematik situationer. Allt ifrån djupa depressioner, Bipolaritet, kronisk alkolism etc.

  Vet att flertal medborgare blivit indoktrinerade att psykadelika så som LSD är en drog och är No No, men ber er att utvärdera vetenskapliga bevis istället för myndighet propaganda. Saken äro, är att detta har räddat flertal liv världen över ist för att bli kemiskt lobotomerade och räddat liv.

  Tänkte bara inflika med detta inlägg, efter att insett att bokstavligen talat ingen talar om denna metod att behandla och få tillbaka livet efter diverse mentala symptom

Logga in
Bli medlem

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll