Inlägg från: AnnieMagda |Visa alla inlägg
  • AnnieMagda

    Vi med blödningar under graviditeten!

    Hej!!

    När jag väntade mitt andra barn...

    Det rann och rann, när jag kom till läkaren så såg dom ett tickande hjärta och kunde inte ge nån förklaring. Det var i vecka 10.

    I vecka 16 hände det igen! Samma sak, gick dit akut och ett sparkande foster i magen. Läkaren upptäckte ett hematom, typ 5x7 cm stort, blodansamling och sa att det skulle blöda ut, eller absorberas av kroppen. Fick bloddämpande pillar för det bokstavligt rann ur mig.

    I vecka 21 var jag på Rutinultraljudet, hematomet borta. Jättekonstigt! Oförklarligt. Den första läkaren tyckte sig dock se en tom hinnsäck bredvid. Kan ha varit en tvilling som inte utvecklades, och liksom rann ut. Då sa läkaren att ibland så kan det göra att det friska fostret också ?rinner ut?, men att jag skulle fokusera på att ?livets kraft? var stark. Men det kunde också vara hel, alltså att det var bara oförklarligt.

    Jaa, tänkte berätta detta för lite pepp.. att ibland även om det rinner massor..kan det ändå gå bra. Man får ju ha hoppet uppe så länge det går, har jag tänkt. Särskilt nu, fjärde barnet i magen, blödningar av olika grad under varje graviditet..så får man hitta nåt sätt att ?orka med?..

    Lycka till TS.. hoppas allt går bara bra!


    Bajkal skrev 2019-07-05 20:33:35 följande:

    Undrar också...

    Är i v 10 nu, hade en liten ljusröd blödning i v 8, sen lite missfärgade flytningar... och nu i v 10 fick jag en ganska stor blödning som rann. Det avtog men jag åkte ändå till gynakuten och fick UL. Den lever och allt såg bra ut med livmoderhalsen var stängd och lång etc... de kunde inte säga varför det blöder.

    Men det fortsätter att småblöda, lite ljusrött och brunt ibland. Doftar gammal mens.... UÄKK....

    Och har molvärk men det sticker också till ibland. Är livrädd då det är mitt första barn och är 33 år gammal med svårt att bli gravid. :(


Svar på tråden Vi med blödningar under graviditeten!