• Poppy75

    Varför är det ingen som bryr sig att dottern äter så lite?

    Jag har tvillingar som föddes tidigt och var tillväxthämmade så vi har en helt annan bakgrund men Vi har kämpat mycket med att de ska äta och gå upp i vikt.

    Jag reagerar på att hon sover hela natten. Risken är att hon blir tröttare och svagare och sover mer och äter mindre, det kan bli RN ond cirkel.

    Har ni testat att mata henne i sömnen ? Det fungerade inland för oss. Vi fick också rådet att mata oftare på kvällen eftersom det är naturligt för bebisar att äta upp sig inför natten.

    Och jag tycker att ni ska ligga på BVC tills ni känner att ni fått den hjälp ni behöver. Dra er inte för att vara besvärliga. Det är erat jobb att vara som föräldrar

  • Poppy75

    Är det alltid du som matar ? Om du blir mer och mer uppstressad över matningen så kanske det är värt att testa om det fungerar bättre när någon annan matar ?

    Jag vet hur lätt det är att oroa sig över sina barn men om hon följer sin kurva så är ju det jättebra. Mina killar har alltid haft veckor när de ätit sämre och veckor när de ätit bättre. Det kan bero på så mycket och behöver inte betyda nånting bestående.

Svar på tråden Varför är det ingen som bryr sig att dottern äter så lite?