Inlägg från: Anonym (------) |Visa alla inlägg
  • Anonym (------)

    Ny skild och fd maken har redan träffat en ny.

    Anonym (Fd fru) skrev 2017-10-28 17:12:00 följande:

    Vi gifte oss när vi var 25 år, idag är vi båda 35 år och har haft ett jobbigt förhållande på slutet. Vi har bestämt oss för att separera för några månader sedan, men vi har ännu inte fixat skiljsmässan. Vi bor fortfarande i samma boende, tillsammans har vi två barn mellan 2-5 år.

    Problemet är att min fd man redan börjat tindra och prata med div tjejer. Jag har snokat endel och mår dåligt när jag ser att han förklarar sina känslor och skickar nakenbilder till småtjejer runt 20 års åldern. En tjej har han pratat med specifikt mycket, han har berättat att han vill dela sitt liv med henne och att hon har allt han någonsin önskat sig.

    Jag mår riktigt dåligt, vi har två barn och varit gifta i 10 år. Han vill kasta bort det på en ung lösaktig tjej.

    Vad ska jag göra? Hur går jag vidare?

    Snälla hjälp mig.


    hon är inte lösaktig HAN är det, tycker synd om tjejen som inte har en aning om hur ditt ex äcklar på andra tjejer smatidigt som han förklarar sin kärlek till henne

    så a) var glad att du slipper en sån gris och b) tänk på tjejen som blir lurad, jag hade sagt till mitt ex att antingen skriver du och säger som det är till henne eller så kommer jag skicka skärmdumpar på hans agerande med andra tjejer(det räcker att han tror att du har skärmdumpar för att få honom att agera) sen låter du hans privatliv vara hans men nu när du har vetskap om att han ljuger och sårar andra människor så kan du ju faktiskt göra något åt det så att tjejen som du slipper den här grisen, han kommer ju utsätta andra men man bör markera att det inte är ok

    Det är inte ok att snoka(vilket vissa kommer bröla göt om) men det tar ju inte bort det sviniga som han gör så nej jag har ingen sympati förnågon som utnyttjar människor det tycker jag faktiskt är värre.
Svar på tråden Ny skild och fd maken har redan träffat en ny.