• Äldre 10 Nov 21:44
    29083 visningar
    187 svar
    187
    29083

    Är det fel av mig att bestämma vad som serveras i jul?

    Jag tycker du får ha vilka regler du vill hemma hos dig, passar det inte behöver de inte komma för jag antar att det är ett helt om val att avstå.

    Personligen hade jag inte brytt mig om maten. Jag gillar inte klassisk julmat ändå.

    Är ägg och mejeriprodukter också förbjudna då hade jag aldrig tagit med mig familjen. Då hade det blivit för torftigt för ena sonen.

  • Äldre 11 Nov 09:30
    #89

    Nyfiken fråga, vad hade du bjudit min son på?

    Inga nötter, jordnötter, mandel, soja eller baljväxter får användas P g a allergi. Vad kan man uppfinna för veganskt och kulinariskt juligt då?

  • Äldre 11 Nov 10:59
    Anonym (Värdinna) skrev 2017-11-11 09:46:06 följande:
    Kålrotsskinka och grönsaksbollar som alla andra. Varför tror du att det är så svårt att bjuda på djurvänlig mat till din son?
    För att jag är för dåligt insatt själv och de flesta vegetariska korvar, skinkor och bollar jag sett eller läst recept på brukar innehålla antingen soja, linser, kikärtor eller något annat han inte tål. Jag tar jättegärna recept på goda vegetariska grönsaksbollar han kan äta.

    Ska man ha efterrätter tycker jag även där att det man ersätter mjölk med baseras på soja (eller havre men det är verkligen inte gott för det har jag provat nog när jag ammade ena barnet som inte tålde mjölk)
Svar på tråden Är det fel av mig att bestämma vad som serveras i jul?