• Anonym (B)

    Är det fel av mig att bestämma vad som serveras i jul?

    Jag hade bara blivit glad av det upplägget då jag själv är vegan. Men funderar lite mer praktiskt, hur ska du kunna ha koll på att julklapparna inte är djurtestade osv?

  • Anonym (B)
    Anonym (Värdinna) skrev 2017-11-11 09:27:05 följande:

    Det är kloka och snälla släktingar så ingen av dem kommer att envisas med att dra med smink eller läderbälten till mitt hem. Vi ger djurvänliga och eftertänksamma gåvor under julklappsutdelningen och resten kommer de att ge i sina egna hem om de har behov av att ge bort produkter som plågat djur.


    Förstår inte riktigt varför du har den där tonen när du ser att jag skriver vänligt till dig...
  • Anonym (B)

    Tycker det är sjukt synd när rabiata veganer gör sånahär trådar. Det gör att folk tror att alla veganer är rabiata, otrevliga och vägrar gå folk till mötes när många av oss inte alls är såna.

  • Anonym (B)
    Anonym (Värdinna) skrev 2017-11-11 10:33:33 följande:

    Det som är synd är att vissa verkar sakna läsförståelse och dömer den som inte gör som de själva anser att en jul ska firas. Som tur är så har jag både snälla och intelligenta släktingar även om vissa är barbarer som använder sig av djur. :)


    Är som sagt själv vegan och tycker det är väldigt onödigt och fjantigt att kalla folk som inte är veganer eller vegetarianer för barbarer. Vilket förfärligt sätt att se på sina medmänniskor bara för att de inte har samma åsikt eller världssyn som du.
Svar på tråden Är det fel av mig att bestämma vad som serveras i jul?