• Äldre 10 Nov 19:43
    28937 visningar
    187 svar
    +1
    187
    28937

    Är det fel av mig att bestämma vad som serveras i jul?

    Nej jag hade nog avstått ett julbord med dessa regler. Ska jag behöva gå och köpa ett par nya vinterskor i syntetmaterial för att mina vinterkängor är i läder, bara för att få komma över tröskeln? Eller komma utan kappa bara för att den är tillverkad i ull?

    Jag har full respekt för folks värderingar när det gäller val beträffande kost osv, och att servera ett vegetarisk julbord är trevligt och känns fräscht. Alla andra diktatorfasoner: not so fresh.

  • Äldre 11 Nov 10:39
    Anonym (Värdinna) skrev 2017-11-11 10:27:56 följande:

    Det var du själv som skrev att du måste ha ullkappa och skinnskor om du firar en djurfri jul. Undrar vem som försöker skapa debatt och röra om i grytan..


    Jag vet inte hur du gör, men jag har inte en uppsättning kläder för veganska sammankomster och en uppsättning för animaliska sammankomster. Det var DU som skrev i trådstarten att du inte tillåter att animaliska produkter kommer in i ditt hem. Min definition av ?hem? innefattar även hallen innanför ytterdörren. Om du inte menar vad folk har på sig när de kommer så får du faktiskt ange det i trådstarten, annars blir det svårt att ta ett samlat grepp kring din frågeställning.
  • Äldre 11 Nov 11:04
    +1
    Anonym (Värdinna) skrev 2017-11-11 10:43:11 följande:

    Du drar det till ytterligheter och jag skrev även att presenterna och det vi äter Och dricker ska vara djurfritt. Självklart blir det uppskattat när någon lämnar sin gräsliga gåsjacka hemma och använder en vanlig softshell istället.


    Du säger emot dig själv när du i ett tidigare inlägg menar att ingen kommer med läderbälten för att de respekterar dig. Ingen vågar väl annat för att de inte vill ställa till med en scen på självaste julafton.
Svar på tråden Är det fel av mig att bestämma vad som serveras i jul?