• Anonym (HM)
    Äldre 10 Nov 17:10
    29071 visningar
    187 svar
    187
    29071

    Är det fel av mig att bestämma vad som serveras i jul?

    Anonym (mm) skrev 2017-11-10 17:08:25 följande:
    Om detta ens är en ärlig tråd, det känns inte så på TS, utan bara för att ha något att diskutera, men om det är på riktigt så säger jag att TS, du gör som du vill men du får vara oerhört tydlig med inbjudan så att det inte blir missförstånd om det finns gäster som inte är vana vid ett sånt upplägg.
    Just jul är största högtiden för många och man kan ha väldigt fasta idéer om hur upplevelsen ska vara och man kanske bygger det på sentimentalitet från barndomen osv. Då kan det slå hårt att du vill göra det till något helt annat (i deras ögon). Jag tycker alla får fira jul precis hur de vill, om de ens vill. Hos oss åt vi senaste julen inte julmat över huvud taget och det var SÅ skönt! 

    Därmed får du också acceptera om visas gäster inte vill komma då, efter att ha sett inbjudan. 
    Jag kan annars tycka att man samarbetar kring större högtider och då funkar det inte att en person bara ska bestämma, bara för att man är i den personens hus. Är dock alla införstådd att det är så det fungerar, så visst 
    Håller med
  • Anonym (HM)
    Äldre 12 Nov 17:09

    Jag skulle stanna hemma.

  • Anonym (HM)
    Äldre 13 Nov 13:11
    Afterlife skrev 2017-11-13 13:09:05 följande:
    Men TS, vad säger du om mediciner då? Får dina gäster inte ta med sig mediciner som innehåller animalier. Många innehåller ju laktos eller gelatin t ex.
    Man kan undra hur det är med mediciner
Svar på tråden Är det fel av mig att bestämma vad som serveras i jul?