• Sön 12 nov 2017 13:15
  18935 visningar
  35 svar
  Inlägg från elin7474 Visa alla inlägg
  35
  18935

  Ni som är älskarinnor eller har en!

  Är älskarinna till en gift man sedan några år, jag är 32, han 47, han ligger inte med sin fru längre å jag ligger inte med någon annan än honom. Vi hörs var och varannan dag å ses så ofta vi kan, han älskar mig och säger de ofta å de i kombination med bra sex får mig att stanna kvar, han kan omöjligt skilja sig nu av ekonomiska skäl vilket han var tydlig med från start, han har aldrig lovat mig nått men så länge han fortsätter visa att han älskar mig och behandlar mig bra så kommer jag fortsätta träffa honom, älskar honom också bör tilläggas.

  Ska en älakarinnerelation fungera på riktigt om bara den ena är gift så måste kärlek och tillit finnas, kommer aldrig gå i längden annars å de finns ingen kvinna som stannar kvar hos en gift man om hon inte känner sig uppskattad och älskad, oavsett om mannen kan skilja sig eller ej.

  Lycka till TS å hoppas mina svar är till någon hjälp för dig

 • Sön 12 nov 2017 14:37
  #9

  Om han visar dig uppskattning TS och om du litar på denna mannen å allt känns bra tycker jag att du ska ge de en chans. I mitt fall som älskarinna så har jag på grund av jobb å barn inte tid att överhuvudtaget inleda ett riktigt förhållande just nu, jag är glad att kunna träffa denna mannen när vi hinner å däremellan känna mig uppskattad å älskad, vi kan prata om de mesta å även om sexbiten är så rolig så har vi kul annars också :) Men som sagt de hade aldrig gått om jag inte känt mig älskad, ingen kvinna vill känna sig som en slampa mannen bara har vid sidan av när de passar honom å på hans egna villkor, tror dock de flesta relationer där bara den enda är gift bygger på att man i grunden älskar sin älskarinna eller älskare

 • Sön 12 nov 2017 23:00
  #30
  OxeApelsin skrev 2017-11-12 22:53:21 följande:

  Jag blev illa berörd av att läsa din text. Du får det att låta som att din älskarinna är ett oviktigt köttstycke, är det så du känner? Hoppas att ditt fall inte är det "klassiska".


  Instämmer, blev också illa berörd av denna text men tror faktiskt inte detta fallet alls hör till de "klassiska". Klart man kan se ned på alla otrogna män å alla kvinnor som ligger med redan upptagna män också men denna tråden visar ändå som någon skrev att allt inte måste vara svart elle vitt, de finns oftast mer bakom än bara lusten att knulla.
Svar på tråden Ni som är älskarinnor eller har en!
Logga in
Bli medlem