Inlägg från: Anonym (Otrogen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Otrogen)

    Ni som är älskarinnor eller har en!

    Anonym (Tove) skrev 2017-11-12 13:03:35 följande:

    Moral pikar behövs inte, de är inte därför jag skapar denna tråd.

    Nyfiken på detta med att vara älskarinna då jag nyligen inlett denna typ av relation men hjälp mig gärna svara på några frågor, både jag å mannen är nya när de gäller detta å aningen osäkra på hur de ska gå till.

    Hur ofta ses och hörs ni? Vad betyder du som är älskarinna för mannen eller du som man vad betyder din älskarinna för dig? Gör ni andra saker också? Kan ni prata om vad som helst?


    Nu är jag dock tjej men har en ?älskare?.

    Vi träffades genom jobbet, först blev vi vänner men för en månad sedan så utvecklades det till annat. Så vi ses flera gånger i veckan på jobbet, privat så ses vi så mycket som möjligt, 1-2 gånger i veckan. Vi både ligger, shoppar, umgås. Eftersom vi började som vänner så är det liksom inga konstigheter. Vi har bara lagt till sexet.

    Han betyder enormt mycket för mig, men i grunden som vän. Kan ibland bli lite sur på mig själv för att jag låtit de gå såhär långt - skulle något hända så skulle jag inte bara förlora bra sex, jag skulle även förlora en nära vän.
  • Anonym (Otrogen)
    Anonym (Tjej-79) skrev 2017-11-12 15:15:47 följande:

    Håller med de många skrivit, tänk efter före innan du ger dig in i detta TS. Hur kul ni än har när ni ses å hur sex han än ger dig så är de du som får sitta själv alla kvällar å nätter medan mannan sover med sin fru å åker på semester med sin familj .

    Min älskare var fast i sin relation av många olika skäl, så fast man kan bli efter 25 gifta år å fem barn... jag visst om de men gav mig ändå in i detta.. vi hade kul, de vara sexigt, spännande å roligt, ett riktigt äventyr.. värt allt när vi sågs men jag mådde så dåligt efteråt å då sa han ändå dagligen att han älskade mig å gjorde allt för att jag skulle må bra..

    En dag orkade jag inte längre, spelade ingen roll att jag älskar honom å att han älskar mig ännu mer men jag fixade de inte längre, då hade vi träffats i 3 år. Han blev förkrossande å bröt ihop fullständigt, hans liv rasade å han gick ned sig totalt vilket till slut fick hans fru att lämna honom..

    Jag träffade dock en ny, fick barn, gifte mig å här sitter jag idag å konstigt nog bara kan tänka på den andra mannen men idag är de jag som är fast i mitt när han äntligen blev "fri"...


    Vill du fortfarande ha honom, nu när du är fast och han är fri?
Svar på tråden Ni som är älskarinnor eller har en!