• Anonym (Tove)
  Sön 12 nov 2017 13:03
  13885 visningar
  35 svar
  Inlägg från Anonym (Tove) Visa alla inlägg
  35
  13885

  Ni som är älskarinnor eller har en!

  Moral pikar behövs inte, de är inte därför jag skapar denna tråd.

  Nyfiken på detta med att vara älskarinna då jag nyligen inlett denna typ av relation men hjälp mig gärna svara på några frågor, både jag å mannen är nya när de gäller detta å aningen osäkra på hur de ska gå till.

  Hur ofta ses och hörs ni? Vad betyder du som är älskarinna för mannen eller du som man vad betyder din älskarinna för dig? Gör ni andra saker också? Kan ni prata om vad som helst?

Svar på tråden Ni som är älskarinnor eller har en!
 • Anonym (Tove) Trådstartaren
  Sön 12 nov 2017 14:28
  #7

  Tack för alla er svar! Vilka historier! Är glad att ni delar med er.

  Skulle aldrig inleda något med denna mannen om jag visste att han bara vara intresserad av att ligga med mig. Som i så många andra fall är han äldre, jag är 29, han 40. Ingen av oss är säkra på att detta är en bra idé men hans fru vet, hon slutade ligga med honom för 4 år sedan på grund av sjukdom å är okej med att han träffar annan bara han inte slutar ta ansvar för deras tre barn.. dom har även ett företag ihop å gifta sedan 14 år...

 • Anonym (Tove) Trådstartaren
  Sön 12 nov 2017 14:41
  #10
  Cissiberg skrev 2017-11-12 14:30:54 följande:

  Hur länge har ni träffats? Hur ser er relation ut för övrigt? Hörs ni av ofta? Är han mån om dig å visar att du betyder mycket?


  Vi har träffats några månader, de känns bra en så länge, han hör av sig ofta (mest via sms) och frågar hur jag mår osv. Även om de blir mycket skrivet om sex såklart vill han vi skriver om annat också å de är jag glad för, de gör att relationen känns mer betydelsefull glad också att hans fru vet, de sa han på en gång
 • Anonym (Tove) Trådstartaren
  Sön 12 nov 2017 14:43
  #11

  Fler män får gärna skriva hur ni ser på er älskarinna å vad hon betyder :)

Svar på tråden Ni som är älskarinnor eller har en!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...