• Äldre 20 Nov 08:14
    5879 visningar
    27 svar
    27
    5879

    Gravid med ny man , har tre barn sen innan...bor i Stockholm

    Hej!

    Finns många gravidtrådar!

    Men finns någon som dels har både barn innan och bonusbarn som är gravid med sin nya man?

    Är i v 17 och väntar min mans och mitt första barn.

    Varannan v har vi 5 barn här, fullt ös och varannan v är det bara vi.

    /A

  • Svar på tråden Gravid med ny man , har tre barn sen innan...bor i Stockholm
  • Äldre 22 Nov 08:23
    #1

    Puff

  • Äldre 28 Nov 11:01
    #2

    Hejsan, 

    Har också barn sedan tidigare, plus ett bonusbarn och nu väntar jag ett med min nya man. Får se hur det kommer att bli Vi har tyvärr problem med bonusbarnen som inte går ihop så vi har dem olika veckor. Det är i och för sig väldigt skönt för husfriden men man får aldrig egentid med maken Vi hade så i början och det var verkligen lyx! Går era barn ihop? Är alla glada och nöjda? Här är 2 barn överlyckliga för nytt syskon och en är totalt förtvivlad.

    Hur känns din grav denna gång, lik de andra? är det många år mellan barnen?

  • Äldre 29 Nov 06:21
    #3

    Hej!

    Skönt någon svarade!

    Fy vad jobbigt att ni inte kan ha samma veckor, hur gamla är barnen? Vad är det som krockar mest?

    Mina barn är 6, 12 och 13 år.

    Min mans barn är 10 och 13.

    Det har gått väldigt bra men på sista tiden har det varit jättetufft. Min mans son på 13 och min son på 13 har råkat hamna i samma klass från då jag bytte skola på min son. Min mans son H har stora svårigheter emellanåt (jag har sett asperger sen dag 1).

    Men saker är på gång och äntligen har jag "fått " träffa min mans ex med ny man... Hon har inte velat träffa mig på snart 3 år...

    Denna graviditet är annorlunda för jag har haft väldigt ont i magen periodvis. Har fått gå hem från jobbet. Mår annars bra men märks att kroppen är äldre, är 40 år. Vi är SÅ glada för denna graviditet och jag är äntligen ihop med någon som bryr sig och gör allt för mig!

    Hur gamnal är du?

    När har du bf?

    Var bor du? Jag bor i Stockholm.

    Skönt att skriva av sig!

    /A

  • Äldre 29 Nov 09:33
    #4

    Hej igen, 

    En 78:a här....snart 40 alltså. Mina barn är födda 07 och 10, och min mans dotter är född 07. Tjejerna går i paralellklass sedan förskoleklass. Varannan vecka bodde de hos oss och varannan var de grannar! Och de gillade inte varandra från början heller då vi bara bodde grannar.... de är så extremt olika. 
    Hans dotter har också nåt litet "fel", en extrem oro och mycket panikångest och dålig självkänsla. Så hon anklagar allt och alla för att vara extremt orättvisa och elaka. Så som du förstår har min dotter mindre lust att hänga med någon sån. Så himla synd när de verkligen skulle kunna få ut nåt bra av varandra istället. 

    Men hon har så mkt issues att ta tag med först känner jag innan vi kan ha barnen tillsammans. (Hon har gått till BUP sedan hon var 3 typ) Vi har pratat med den ena terapeuten efter den andra psykologen och senast sa de faktiskt att vi inte ska tvinga ihop barnen förrän den där tösen mår bättre och att min man och hans ex löst sina samarbetsproblem.

    Va trist med era söner! Jag förstår PRECIS :-/ Hoppas det kan lösa sig. hur är hans ex? har hon varit bitter och så? 

    Jag bor norr om Stockholm och har bf 22 maj. Exakt samma datum som min son. Han hade BF 22 maj 2010 men kom 6 juni 2010....så jag tror snarare detta blir ett junibarn. Vilket datum har du?

    Nu har jag nojjar till tusen på sistone. Har känt bebis rätt tydligt sedan någon vecka eller två men nu sedan några dagar gör jag inte det längre. Vet att den är liten och det är tidigt, men du vet ju hur man är

    Känner du din? ska ni kolla kön förresten? Vi tänkte skippa det faktiskt

    Känner verkligen igen det där med att hitta någon som bryr sig! Grattis verkligen!!! Jag är fortfarande förvånad att min man undrar hur min dag har varit, följer med mig på läkarbesök osv....han är faktiskt intresserad Tragiskt att alla inte är så eg.... Men det positiva med skilsmässan är iaf att pappan fått jättebra kontakt med våra barn, han gör ALLT för dem nu. Det är underbart att se men ledsamt att han inte brydde sig från början. Mina små visste knappt vem han var, frågade aldrig efter pappa, trodde säkert inte de hade nån typ Men nu är det andra bullar Han ska själv gå och gifta sig nu nästa vecka så det lär väl komma nån bebis där oxå såsmåningom misstänker jag. Har ditt ex någon ny?

    Oj, nu har jag svamlat på här

    Ha en fin dag!

  • Äldre 29 Nov 11:22
    #5

    Hej!

    Älskar svammel:)

    Konstigt att ingen utredning startats då av hans dotter.

    Om ni var grannar, blev ni kära då du och din man eller hur träffades ni?

    Jag brinner för barn med särskilda behov. Arbetar pä grundsär och min dotter på 12 har högfungerande autism. Min minsta ska också utredas. Dock accepterar jag inte dåliga beteenden.

    Min dotter är helt fantastisk men jag har jobbat hårt med henne sedan hon var liten. Lärt henne prata, titta upp när man går...ja allt som sker automatiskt för andra. Markerat om hon betett sig illa. Stöttat henne alltid.

    Nu går hon i sexan och klarar alla ämnen (gått i vanlig skola hela livet) förutom matten som är svår...får se hur det går. Vet inte hur insatt du är i autism.

    Sen är man inte sin diagnos, alla människor är olika.

    Dock har jag stått ensam med barnen men trodde jag mådde bra. Hade ju ett stort fint hus med en "snäll" sambo . Men ser ju i efterhand vad jag slet. Han jpbbade sent eller renoverade...var inte närvarande....brydde sig inte som jag behöver.

    Skönt att dina barn har fått "sin pappa tillbaka:....

    Här har mina barn haft en pappa på som på sitt sätt bryr sig men nu en piggare mamma som får andas emellan.

    Mitt ex gifte sig snabbt efter att jag lämnade honom.

    Jo...Jag blev kär i min nuvarande....vi jobbade ihop. Blev först kompisar som jag insåg var mycket mer.

    Som du säger, han bryr sig, med på alla läkarbesök osv...som det ska vara....

    Var norr bor du, jag bor i Sollentuna.

    Kul att ha en likasinnad att skriva med!!

    Också varit sjukt orolig efter flera missfall.

    Men gjort nipt och väntar en frisk pojke.

    Stora ultraljudet på fredag.

    /A

  • Äldre 29 Nov 12:18
    #6

    Oh va spännande med stora UL snart Vi får allt vänta till 28 dec. Vad har du för BF då, början maj? Känner du den lille varje dag nu?

    Vi vill himla gärna ha en liten pojk så vi kallar den hela tiden för HAN Kommer bli snopna om det kommer ut en tös....haha! Men bara den är frisk så är vi nöjda såklart. Jag fick PRECIS resultatet för NIPT och det såg bra ut Så nu är det bara  att hoppas att det är något som lever och växer där inne.

    Nämen, då bor vi rätt nära, jag bor i Danderyd. Trodde nästan ett tag att du var min nya granne. Flyttade precis in en familj med 5 barn från 2 olika familjer. Lusigt

    Ja mycket samma lika! Läkaren som jag träffade sa just : du är utbränd i relationen. Låter kanske skumt men stämde rätt så bra. Jag gjorde ALLT och lite till typ. jag vet att min omgivning sa åt mig flera gånger men jag tyckte att allt gick så bra så. Men tydligen hade jag en gräns jag oxå....

    Wow, vilket jobb du gjort med din dotter, underbart att det fungerar så bra! Men har man koll från början och vet vilka hinder som kan finnas så kan man säkert skapa en god grund. Min granne där jag bodde förut har en son med autism. Verkligen en go kille! Han har svårt med talet och är verkligen i sin egna lilla värld, Men grannen är öppen med det och bad oss ofta om hjälp, framförallt om vi såg honom vara ute och strosa själv. Han rymde ofta nämligen. En dag satt han på vår trappa och var förtvivlad för att alla hade åkt hemifrån och lämnat honom. Snabbt efter kom dock hans mormor som inte alls hade lämnat honom såklart Men det kändes så bra att han vågade komma till oss när han blev rädd. En gång när jag väntade sonen så var han sååå fascinerad över den stora magen att han klampade fram och lyfte upp min tröja och gav magen en stooor puss hahah! Mamman skämdes ihjäl men blev så glad för alla fina känslor han fick fram då och då.
    Men mer än då har jag inte stött på autism. 

    Ja du , det är frågan om de borde göra nån utredning  på hans dotter...min man säger ofta att hon är överaktiv och att det är "nåt". Men hennes mamma skulle ALDRIG gå med på det. Det är INGET fel på henne, bara på alla andra. Det är nog tyvärr mamman som det stora problemet ligger. Hon gör sig själv till offer för att "vinna över" dottern. Så hon har extreeeem oro för sin mamma, tror att hon ska dö hela tiden osv. Behöver ringa och kontrollera 70 gånger om dagen i värsta fall, Hon kan lätt berätta för sin dotter att mamma kommer att dö nästa gång hon träffar en hund, bara så att du vet. helt galet! Hur kan en förälder lägga sånt på sin 9 åriga dotter?? Som dessutom är onormalt orolig av sig. Många väldigt konstiga saker när det gäller den där mamman.  Dottern tar ju efter allt, skylla ifrån sig, alla andra är orättvisa och dumma, jag vill oxå ha alla saker som alla andra har sov. Så som du förstår så motarbetar mamman ALLT. Ju mer vi ber om hjälp desto mer gör hon tvärtom. hon är extremt manipulativ också. Jag har sagt till min man många gånger att jag nästan blir oroolig över vad han är för person som ens har varit ihop med den där....hahaha!

    Haha, ja lite lusigt hela storyn, vi skulle kunna skriva långfilmsmanus om det tror jag Jag och N1 bodde granne med N3 och hans nya sambo Madde och hennes dotter. Sen skilde jag och N1 oss (så det hade inget att göra med min nya man). Men i skolan på uppropet i 6 års så träffade jag då Maddes ex som heter N2 (alla 3 heter samma sak! hahha!) Så på den vägen är det

    Nu ska jag ut en sväng på lunchen för att lämna hunden till min man. Vi släpar med den stackaren till jobbet varje dag Men bra med miljöombyte och lyx att vi båda kan ha med henne!

  • Äldre 29 Nov 14:18
    #7

    Hej!

    Ja då bor vi nära!

    Vad har ni för hund?

    Våra barn tjatar om hund!:)

    På min dotter syns ingenting och vet man inget så skulle man aldrig kunna gissa på autism.

    Min yngsta är sjövild och där får vi se hur det blir. Men hon är världens goaste och snällaste 6 åring!!

    Min mans ex har också verkat bitter men nu plötsligt sen han träffade en man vill hon har vår hjälp med sonen och kunde träffa mig.

    Jag har bf 2 maj.

    Vad jobbar du med?

    Åååå så ni gjorde också nipt! Skönt eller hur!!

    Har du haft missfall tidigare?

    /Anna

  • Äldre 29 Nov 14:20
    #8

    Känner igen det där om att andra såg på mig att jag inte mådde bra eller trodde på mig själv.

    Jag sa att allt var bra....

    För det trodde jag.....

  • Äldre 29 Nov 14:20
    #9

    Känner igen det där om att andra såg på mig att jag inte mådde bra eller trodde på mig själv.

    Jag sa att allt var bra....

    För det trodde jag.....

  • Äldre 29 Nov 14:20
    #10

    Känner igen det där om att andra såg på mig att jag inte mådde bra eller trodde på mig själv.

    Jag sa att allt var bra....

    För det trodde jag.....

Svar på tråden Gravid med ny man , har tre barn sen innan...bor i Stockholm