Inlägg från: Piff |Visa alla inlägg
  • Piff

    Black Friday vad köps?

    Köpte lite kläder på hm.se, senare på kvällen spontanköpte gubben ny säng(har hållit på sen i somras till och från att välja ny säng) . Hoppas den blir bra, svårt när man näthandlar.

  • Piff
    Piff skrev 2017-11-25 09:10:23 följande:

    Köpte lite kläder på hm.se, senare på kvällen spontanköpte gubben ny säng(har hållit på sen i somras till och från att välja ny säng) . Hoppas den blir bra, svårt när man näthandlar.


    Kläderna va på rea + 20% avdrag ytterligare, och fri frakt. Sängen nedsatt från 14000 till 5000 och då ingår gavel och ben. Får duga ett par år.
  • Piff
    fjanten skrev 2017-11-25 21:13:56 följande:

    Furniturebox är verkligen inget bra företag! Jag hoppas att ni köpt på faktura så ni inte betalat något ännu! Vi har haft stora problem efter att ha köpt där... Har läst en massa skit på rating-sisor också.

    Vill man komma undan billigt med säng kan jag rekommendera sängfabriken. Har ofta kampanjer på exempelvis letsdeal och campadre. Vi köpte våran för några år sedan och den är lika skön ännu som den var första natten

    Tillbaka till trådstarten:

    Jag har klickat hem några julklappar till ungarna och deras kusiner. Bästa köpet är dock en ny sulky som vi ska ha med oss på vår resa i januari. Får plats som handbagage!


    Nu beställde vi ju från cdon, så jag räknar med att vi kontaktar dem om något är fel.

    Ang betalning så spelar det väl ingen roll om man betalar vid beställning eller efteråt, man kan väl inte vägra betala fakturan - då skickas man väl till inkasso...

    Får hoppas att det går bra. Förövrigt tar furniturebox 12 500 för exakt samma produkt..
  • Piff
    Anonym (Nina) skrev 2017-11-25 21:43:52 följande:

    Vill ha den i svart den som du beställde Piff??


    cdon.se/hem-tradgard/felicia-180-kontinentalsang-sangpaket-svart-p41514109

    Ja, enligt sidan ingår gavel o ben.

    Läser man noga så verkar "fjanten" ha rätt i att understa delen bara är en tom trälåda. Kan va bra att veta innan man beställer. :)
    fjanten skrev 2017-11-25 22:09:41 följande:

    Kontakta cdon kommer inte hjälpa desto mer, de hänvisar er bara vidare till det säljande företaget (furniturebox) som ansvarar för leverans, skadade varor, reklamationer osv. Cdon är enbart en mellanhand som får typ 10% provision per köp. Sängen är definitivt inte värd ens 5000kr, marknadspriset skulle nog ligga närmare typ 3000 om man tittar på uppbyggnaden (tom trälåda i botten, vanlig TUNN pocketresår och sedan en tunn bäddmadrass). Konsumenter luras att tro att de gjort ett klipp när de sedan går in pö furnitureboxs hemsida och ser "det riktiga" priset (som enbart är 12000kr där för att det ska verka som att 5000kr är vääärsta rabatten).

    En faktura kan man bestrida om man inte fått sina varor, då kan inte fakturan gå till inkasso,


    Du har säkert rätt. Jag har dålig koll.

    Detta är säkert ingen säng av superkvalite, men våra fjädrande sängar från 2008 har gjort sitt, och vi behöver en "mellansäng" som funkar 2-3 år, sen kmr ekonomin här att tillåta köp av en riktigt rejäl säng. Tillsvidare hoppas jag att dendär är ok, har inga enorma förväntningar, men tror att allt är bättre än det vi har nu :) och oavsett vad du anser att denna är värd så tycker jag att priset (där ben o gavel ingår) är riktigt bra. Jag är införstådd i att man får det man betalar för, oftast. Men är optimistisk och nöjd, tills/om jag får fightas m leverantörer.
Svar på tråden Black Friday vad köps?